Hayat Şarkısı 45. bölüm fragmanında büyük soru: Bomba patladı mı?

Güncelleme Tarihi:

Hayat Şarkısı 45. bölüm fragmanında büyük soru: Bomba patladı mı
Oluşturulma Tarihi: Mart 03, 2017 16:21

Hayat Şarkısı 45. bölüm fragmanı olaylı son bölümün hemen ardından izleyicileriyle buluştu. Yeni bölümde Kerim'e büyük tuzak kurar. Kerim ve oğlu Mehmet'in bindikleri aracın altındaki bombanın patlaması sonucu Hülya'nın çok sevdiği iki hayat veda mı edecek? Cem'in planı işe yarayacak mı? İşte, Hayat Şarkısı 45. bölüm bölüm fragmanı ve detayları!

Haberin Devamı

Hayat Şarkısı yeni bölüm fragmanı kısa sürede ekranlardaki yerini aldı. Salı günleri izleyicileriyle buluşan dizinin son bölümünde Cem, korkunç bir plan hazırlayarak Kerim ve Mehmet Bebek'i ölüme yollamıştı. Hayat Şarkısı 45. bölüm fragmanıyla birlikte ilk tüyolar geldi. Peki, Cem amacına ulaşabilecek mi? Hülya'nın çok sevdiği iki hayat veda mı edecek? Hayat Şarkısı yeni bölüm fragmanı ve detayları!

Hayat Şarkısı yeni bölümünde yaşanacaklar dizinin hayranları tarafından büyük bir merakla beklenirken yayınlanan fragman çarpıcı ipuçları verdi. Ancak fragmanda Kerim ve Mehmet Bebek’in görülmemesi kafalarda soru işareti bırakırken; Cevher Ailesi’nin aldığı haberle sarsıldığı dikkat çekti. Son bölümde herkesin öldü sandığı Cem ortaya çıkmış, geri dönüşüyle Hülya ve tüm sevdiklerine büyük acılar yaşatmak için harekete geçmişti. Cem’in tuzağının işe yarayıp yaramadığı Hayat Şarkısı 45. bölümünde belli olacak. Kerim ve Mehmet Bebek araçta patlayan bomba sonrası hayata gözlerini mi yumacak? Kerim ve oğlu Mehmet'in bindikleri aracın altındaki bombanın patlaması sonucu Hülya'nın çok sevdiği iki hayat veda mı edecek? Cem'in bunu başlangıç olarak görmesi sonucu aklındaki diğer hain planlar ne? Hülya, Cem'in bu saldırılarına son verebilecek mi? İşte, Vatanım Sensin yeni bölüm fragmanı ve son bölümde yaşananların detayları!

Haberin Devamı

SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Cem’in mezarı açıldı ve kimsenin beklemediği bir şey oldu! Mezarın boş olduğu haberi, herkesi tedirgin etmeye yetti. Cem'i büyük bir tehlike olarak görenler, bu haberle sarsıldı. Öte yandan Hatice Hala, Bayram’ın Hülya ve Kerim’i kaçırttığı sırrını kimseye anlatamama sıkıntısı ile kıvranırken, Bayram suçunu itiraf etmeye karar verdi. Hazer’in eski karısı, önce Zeynep’i ardından da kafede Hülya’yı taciz etti. Hülya bütün bunlardan çok rahatsız olup konuşmak için gittiği işyerinde Hazer’in kendisini aslında nerden tanıdığını öğrendi.

Cem intikam için geri döndü ve ilk olarak Filiz'i ziyaret etti. Filiz, bu durum karşısında şaşkınlığını gizleyemedi ve kaçmak istese de nafileydi. Hülya ve Kerim'e en acı duyguları yaşatmak için Filiz'i büyük bir tehditle baş başa bıraktı. Filiz'in Kerim ve Mehmet bebeği uzun bir yolculuk bahanesiyle yanlarına çağırması sonucu; arabalarının altına Cem gizlice bomba yerleştirdi.

 

BAKMADAN GEÇME!