Hayat Şarkısı bu hafta neden yayınlanmadı? Hayat Şarkısı 37. bölüm ne zaman yayınlanacak?

Güncelleme Tarihi:

Hayat Şarkısı bu hafta neden yayınlanmadı Hayat Şarkısı 37. bölüm ne zaman yayınlanacak
Oluşturulma Tarihi: Ocak 04, 2017 21:47

Hayat Şarkısı'nın bu hafta yayınlanması gereken 37. bölümü ekranlara gelmedi ve izleyiciler oldukça meraklandılar. Kanal D ekranlarının başladığı günden itibaren izleyicilerine heyecanlı dakikalar yaşatan dizisi Hayat Şarkısı bu hafta yayın akışından çıkartılmıştı. Hayat Şarkısı 37. bölüm fragmanı yeni bölüm öncesinde yayınlandı fakat salı akşamı izleyiciler televizyon karşılarında sevdikleri diziyi göremeyince oldukça şaşkına döndüler. Diziseverler, Hayat Şarkısı yeni bölümü neden yayınlanmadı? gibi aramalara oldukça yoğun rehavet gösterdiler. Ancak kanal tarafından yayın akışından çıkartılan dizi için bir açıklama yapılmadı. Peki, Hayat Şarkısı 37. bölümüyle ne zaman ekranlarda olacak?

Haberin Devamı

Hayat Şarkısı bu hafta yayınlanması gereken 37. bölümüyle diziseverleri oldukça meraklandırdı. Kanal D ekranlarının herkes tarafından ilgiyle izlenen ve sevilen dizisi Hayat Şarkısı'nın bu akşam yeni bölümünün yayınlanmaması izleyiciler tarafından araştırılmaya başlandı. İzleyicilere heyecan rüzgarları estiren dizi Hayat Şarkısı'nın 37. bölüm fragmanı ekranlara gelmişti. Ancak dizinin kanal tarafından yayın akışından çıkartılması izleyiciler tarafından, Hayat Şarkısı bu akşam neden yayınlanmadı? Hayat Şarkısı 37. bölümü ne zaman yayınlanacak? gibi sorulara yöneltti. Peki, Hayat Şarkısı 37. bölümü ne zaman yayınlanacak?

Hayat Şarkısı 37. bölümüyle bu hafta ekranlara gelmedi. Fakat kanal tarafından yayın akışından çıkartılan dizi için henüz bir açıklama yapılmadı. Sevilen dizi Hayat Şarkısı muhtemelen 1 hafta gecikmeli olarak ekranlara gelecek.

Haberin Devamı

Hayat Şarkısı’nın olaylı biten son bölümü ardından beklenen görüntüler sonunda geldi. Ancak, dizinin 3 Ocak tarihli Kanal D yayın akışında yer almaması soru işaretlerine neden oldu. Peki, sevilen dizi bu hafta neden Kanal D yayın akışında yok? Burcu Biricik, Birkan Sokullu, Tayanç Ayaydın, Ecem Özkaya ve Ahmet Mümtaz Taylan’ın başrollerini paylaştığı Hayat Şarkısı’nın yeni bölümü ekranlara bir hafta gecikmeli ekrana gelecek. Yılbaşı dolayısıyla ertelenen Hayat Şarkısı 37. yeni bölümü 10 Ocak Salı akşamı ekrana gelecek. Peki, izleyicilerini bir hafta daha bekletecek olan dizinin önümüzdeki hafta ekrana gelecek bölümünde neler olacak? İşte, Hayat Şarkısı yeni bölümüyle ilgili kısa bir ipucu ve son bölümü kaçıranlar için son bölüm özeti!

YENİ BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Hülya’nın gerçekleri yazdığı mektup hiç olmayacak birinin eline geçiyor Hülya hakkında ki gizli gerçeği öğrenen Süheyla deliye dönüyor. Bayram'a bu konuda kesin çizgilerini belirten Süheyla'yı ikna etmek kolay olacak mı? Hülya sıkıştığı kavuğundan bu kez nasıl kurtulacak? Peki sevilen dizi Hayat Şarkısı bu hafta yeni bölüm ile ekrana gelecek mi?

SON BÖLÜM

Haberin Devamı

Cem’in esrarengiz bir kazaya kurban gitmesinin yankıları sürerken, Cevher erkekleri aileye yöneltilebilecek olası suçlamalar için ardı ardına tedbirler almaktadır. Öte yandan Zeynep Hüseyin’le arasındaki buzlar Hülya’nın tavsiyeleriyle erirken, Hülya ile Kerim arasındaki gerilim gittikçe artmaktadır. Bu arada gittikleri otelde keyifli bir tatil geçirmeye hazırlanan Cevher Ailesi'nin temelleri ardı ardına gelen kötü haberlerle kökünden sarsılacaktır

 

BAKMADAN GEÇME!