Hayat Şarkısı 32. bölüm yeni fragmanında Filiz ölecek mi?

Güncelleme Tarihi:

Hayat Şarkısı 32. bölüm yeni fragmanında Filiz ölecek mi
Oluşturulma Tarihi: Kasım 29, 2016 13:12

Hayat Şarkısı'nın bu akşam ekrana gelecek olan yeni bölümü öncesi yayınlanan fragman dizinin takipçilerine bomba gelişmelerin sinyalini verdi. Geçtiğimiz hafta intihar eden Filiz, hayatta kalma mücadelesi veriyor. Gerçekleri öğrenen Hülya ve Melek arasında ise sert rüzgarlar esiyor. Peki, Hayat Şarkısı 32. bölüm fragmanında dikkat çeken diğer sahneler hangileri? İşte, bu akşam yayınlanacak olan Hayat Şarkısı 32. bölüm fragmanları ve yeni bölümden ilk ipuçları!

Haberin Devamı

Hayat Şarkısı yayınlanan yeni bölüm öncesi fragmanıyla izleyenlerin nefesini kesecek. Kanal D ekranlarının izleyenleri ekran başına kilitleyen dizisi Hayat Şarkısı yeni bölümüyle salı akşamı ekranlarda olacak. Heyecan seviyesi yüksek olan dizinin yeni bölümüne Melek damgasını vuracak. Yeni bölümde Melek, Hülyayla yüzleşmek için eve geri dönüyor. Filiz ise yaşam mücadelesi verirken, Cem boşanmak zorunda kalıyor. İşte, Hayat Şarkısı yayınlanan 32. bölüm fragmanlarıyla sizlerle birlikte.

Hülya, Bahar’ı yıllardır kendisinden saklamasının hesabını çok ağır sözlerle sorar. Bu sözlerden sonra iki kız kardeşin bağları adeta kopar. Yaşadıklarını bir türlü hazmedemeyen Hülya ve kendisine haksızlık yapıldığını düşünen Melek, artık birbirlerine öfkeyle dolu olan iki kadındır. Melek kardeşinin karşısına bu sefer eskisinden çok daha farklı bir kimlikle çıkmaya kararlıdır. Öte yandan geçtiğimiz hafta intihar eden Filiz, hastaneye kaldırılır. Evlilik hazırlıkları yaptığı bir anda kendi canına kasteden Filiz hastanede yaşam mücadelesi verirken, Süheyla ve Hatice de vicdan azabı içinde kıvranmaktadırlar. Kendisini kaçıran adamların baskısıyla Filiz’den boşanmak istediğini bildiren bir kâğıt imzalamak zorunda kalan Cem, bir yolunu bulup kaçar.

Haberin Devamı

BAKMADAN GEÇME!