Hayat Bazen Tatlıdır 19. bölüm fragmanında Sevda kendine geldi!

Güncelleme Tarihi:

Hayat Bazen Tatlıdır 19. bölüm fragmanında Sevda kendine geldi
Oluşturulma Tarihi: Mart 05, 2017 10:20

Hayat Bazen Tatlıdır 19. bölüm fragmanında Sevda konusunda üzüntüden ne yapacağını bilemeyen Koray, ilan-ı aşk için kararını kesinleştirir. Tüm arkadaşları tarafından genç kızın güzel haberi beklenilirken, Koray planladığını gerçekleştirmiştir. Hayat Bazen Tatlıdır 19. bölüm fragmanında Sevda'ya ilan-ı aşk eden Koray, bunun cevabını almakta gecikmeyecektir. İşte, tüm bunların yaşandığı Hayat Bazen Tatlıdır 19. bölüm fragmanı ve Cerrah'ın kardeşi Koray'a tepkisinin göstergesi

Haberin Devamı

Hayat Bazen Tatlıdır 19. bölüm fragmanında Cerrah çığrından çıkıyor. Kardeşinin Koray'ın Sevda'nın iyileşiyor olduğunu görmesi, herkes tarafından sevinçle karşılanmıştır. Hayat Bazen Tatlıdır 19. bölüm fragmanında abisi Cerrah ile bu sevincini paylaşan Koray, karşılığını beklenmedik bir şekilde almıştır. İşte, merakla beklenen Hayat Bazen Tatlıdır 19. yeni bölüm fragmanları ve detayı

Hayat Bazen Tatlıdır yayınlanan 19. bölüm fragmanıyla izleyenlere oldukça heyecan dolu dakikalar yaşatacak. Ekranların herkes tarafından soluksuz takip edilen dizisi Hayat Bazen Tatlıdır yeni bölümüyle pazar akşamı ekranlarda olacak. Dizinin yayınlanacak olan yeni bölümüde Koray, Cerrah'ın büyük sırrını öğreniyor. İşte, Hayat Bazen Tatlıdır 19. bölüm fragmanıyla sizlerle.

Haberin Devamı

YENİ BÖLÜMDE NELER YAŞANACAK

Koray, Cerrah’ın büyük sırrını öğreniyor!

Sevda, hastaneye kaldırılır. Herkes endişe içinde Sevda’nın iyi olduğu haberini beklerken, Koray Sevda’ya olan aşkını ilan etmek ister! Cerrah, Sevda’nın başına gelen kazanın Koray’la ilgisi olduğunu öğrenir.Loçko ve Asya, Abidin’e oynadıkları oyunu ummadıkları bir biçimde sona erdirirler. Hayat öğrencilerine şiiri sevdirmenin ilginç bir yolunu bulur. Birtanem’in düğün için Şerif’ten istediği yeni bir fikir, Şerif’i alt üst eder. Hayat ve Cerrah cephesinde her şey yolunda giderken, Koray geçmişe dair Cerrah’ın Hayat’tan sakladığı büyük sırra dair bir ipucu öğrenir.

SON BÖLÜMDE YAŞANANLAR

Hayat, Cerrah’ın sürprizi karşısında şaşkındır. Bu sırada Burak ve Gözde okulun bodrum katında yaşam mücadelesi veriyordur. Gözde’den haber alınamadığını öğrenen Hayat, deliye döner! Şerif, Birtanem’e evlenme teklifi edeyim derken, soluğu hastanede almıştır. Hastane dönüşü yirmi dört saat sürecek bir işkence onu beklemektedir! Loçko’nun aklına Abidin’in Asya’dan soğuması için bir fikir gelir. Başta planının işleyeceğinden emin olan Loçko, sonradan çok pişman olur! Koray, Sevda ve Ebru’nun yakınlaşmalarını sağlamak isterken Ebru’nun hain planları vardır. Sevda ise Koray’a açılmak isterken, başına geleceklerden habersizdir!

Haberin Devamı

BAKMADAN GEÇME!