Hatice Aslan Ya Çok Seversen'de izleyiciyle buluşacak! Ya Çok Seversen ne zaman, hangi gün başlıyor? Yayın tarihi netleşti!

Güncelleme Tarihi:

Hatice Aslan Ya Çok Seversende izleyiciyle buluşacak Ya Çok Seversen ne zaman, hangi gün başlıyor Yayın tarihi netleşti
Oluşturulma Tarihi: Haziran 26, 2023 14:16

Kanal D'nin yeni dizisi Ya Çok Seversen, ekrana gelmek için gün sayıyor. Başrollerinde Kerem Bürsin ve Hafsanur Sancaktutan’ı buluşturan dizi zengin oyuncu kadrosuyla da dikkatleri üzerine çekiyor. Başarılı oyuncu Hatice Aslan ise Ya Çok Seversen’in Füsun Arcalı’sı olarak izleyici karşısına çıkacak. Peki Ya Çok Seversen ne zaman, hangi gün başlıyor? İşte ayrıntılar...

Haberin Devamı

Kanal D’nin, Ay Yapım imzalı yeni dizisi ‘Ya Çok Seversen’, 6 Temmuz Perşembe akşamı seyircisiyle buluşmaya hazırlanıyor. Tanıtımlarıyla şimdiden merakla beklenen dizinin oyuncu kadrosu da dikkatleri üzerine çekiyor. Başarılı oyuncu Hatice Aslan ise Ya Çok Seversen’in Füsun Arcalı’sı olarak ekrana dönüyor.

‘Ya Çok Seversen’ 6 Temmuz Perşembe akşamı Kanal D’de başlıyor.

YA ÇOK SEVERSEN KONUSU

Ya Çok Seversen’, annesi öldükten sonra küçük yaşta gönderildiği yatılı okuldan bir daha aile evine dönmeyen ve hayatını kendi ayakları üstünde yurtdışında geçiren, kimseye güven duymayan Ateş ile gerçek ailesini hiç tanımamış, insanları kandırarak para kazanan Leyla’nın yollarının kesişme hikayesini konu alıyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!