Gül Masalı ilk bölümde Gonca'nın hikayesi merak uyandırdı! İşte Gül Masalı 1. bölüm ve yeni bölüm fragmanı

Güncelleme Tarihi:

Gül Masalı ilk bölümde Goncanın hikayesi merak uyandırdı İşte Gül Masalı 1. bölüm ve yeni bölüm fragmanı
Oluşturulma Tarihi: Haziran 20, 2022 02:54

Gül Masalı 1. bölüm izleme ekranı, ilk bölümün ardından internetten yayınlandı. Isparta’nın önde gelen ailelerinden Atabey ailesinin oğlu Toprak ile annesinin ölümü sonrası kendisine kalan miras sayesinde geçmişin sırlarını öğrenecek olan Gonca’nın hikayesini anlatan Gül Masalı'nın 19 Haziran tarihli ilk bölümünde, Gonca'nın Topral'la tanışması ve annesinin gerçek mezarı başında gördüğü rüya dikkat çekti. Tüm bunların ardından dizinin 2. bölüm fragmanı yayınlandı. İşte, Gül Masalı 1. bölüm full HD izleme ekranı ve yeni bölüm fragmanı.

Haberin Devamı

Gül Masalı ilk bölüm tek parça yayınlandı. ATV ekranlarında yayın hayatına başlayan ve oyuncu kadrosunda Gülper Özdemir, Sarp Can Köroğlu, Arif Pişkin, Suat Sungur gibi isimlerin yer aldığı Gül Masalı 1. bölümü ile dikkat çekti. Dizinin ilk bölümünde İstanbul’da yaşayan Gonca'nın işten atıldığı gün beş yaşındayken kaybettiği annesinden kalan gizemli mirasla ilgili haber alması dikkat çekti. Gonca'nın babası Tahir’in saklamaya çalıştığı sırların merak uyandırdığı dizide Gonca'nın annesinin mezarını bulması çarpıcı gelişmelerden oldu. Dizinin son bölümünü ve yeni bölüm fragmanını aşağıdaki ekrandan izleyebilirsiniz.

GÜL MASALI SON BÖLÜM İZLE

GÜL MASALI 1. BÖLÜMDE NELER OLDU?

İstanbul’da yaşayan genç mühendis Gonca, projesinin çalındığı ve işten atıldığı gün, geçmişten bugüne uzanan sürpriz bir haber alır. Beş yaşındayken kaybettiği annesinden kalan gizemli bir mirastır bu… Gonca’nın, mirasa sahip olması için Isparta’ya gitmesi ve Fatma Ana’nın şartlarını yerine getirmesi gerekmektedir. Ne var ki Gonca’nın babası Tahir, bu yolculuğa şiddetle karşı çıkar. Tahir’in saklamaya çalıştığı, kızının öğrenmesini istemediği gerçekler vardır.

Haberin Devamı

Aklındaki ve gönlündeki tüm soruların cevabını bulmak için Isparta’ya giden genç kadının hayatı, şehrin önemli ailelerinden Atabeyler’in oğlu Toprak Atabey’le karşılaşınca, beklenmedik şekilde yön değiştirir. Çünkü her aşk, mevsimini bekler kalbe düşmek için.

GÜL MASALI 2. YENİ BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI

GÜL MASALI OYUNCU KADROSU

Dizinin oyuncuları arasında Gülper Özdemir (Gonca Aydın), Erdem Kaynarca (Toprak Atabey), Sarp Can Köroğlu (Arda Seçkin) Zehra Yılmaz (Ece Kardaş), Gülçin Hatıhan ( Canan), Arif Pişkin (Tahir), Ayşenil Şamlıoğlu (Fatma) yer alıyor. 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!