Gönül Dağı yeni sezon başlıyor! Gönül Dağı ne zaman, bu akşam var mı? TRT1 Gönül Dağı 3. Sezon fragmanı yayınlandı!

Güncelleme Tarihi:

Gönül Dağı yeni sezon başlıyor Gönül Dağı ne zaman, bu akşam var mı TRT1 Gönül Dağı 3. Sezon fragmanı yayınlandı
Oluşturulma Tarihi: Eylül 03, 2022 10:06

TRT1 ekranlarının sevilen dizisi Gönül Dağı 3. sezon ile izleyici karşısına geçmeye hazırlanıyor. BAşrol karakterlerinden Dilek'in ölümüyle birlikte Gönül Dağı yeni sezonda neler yaşanacağı merak konusu oldu. Peki, Gönül Dağı yeni sezon ne zaman başlıyor, bu akşam var mı? İşte, Gönül Dağı 3. sezon fragmanı...

Haberin Devamı

TRT1 ekranlarının sevilen dizisi Gönül Dağı 3. sezon ile izleyicilerle buluşmaya hazırlanıyor. Gönül Dağı sezon finalinde başrol oyuncularından Gülsüm Ali diziye veda etmişti. Gönül Dağı yeni sezon izleyicileri neler bekliyor merak konusu oldu. Gönül Dağı 3. sezon fragmanı ile birlikte Dilek karakterinin yerine kimin geleceği de izleyiciler tarafından heyecanla beklenmeye başlandı. PEki, Gönül Dağı bu akşam var mı, yeni sezon ne zaman? İşte, Gönül Dağı yeni sezon tarihi...

GÖNÜL DAĞI YENİ SEZON NE ZAMAN BAŞLIYOR?

Gönül Dağı 3. sezon 3 Eylül Cumartesi akşamı saat 20:00'da izleyicisiyle yeniden bulışacak. Gönül Dağı 3. sezon fragmanı izleyicide merak uyandırdı. Başrol oyuncularından Gülsüm Ali'nin veda etmesiyle, diziye gelecek olan yeni oyuncu da heyecanla bekleniyor.

Haberin Devamı

GÖNÜL DAĞI SEZON FİNALİNDE NELER OLMUŞTU?

Gönül Dağı sezon finalinde Asuman ve Ramazan'ın düğününde beklenmedik olaylar yaşanmıştı. Meryem hiç beklemediği anda Rıfat'ın karşısına çıkmıştı. Gönül Dağı'nda kaza geçiren Dilek'in ölümü ve bebeğin kurtulması ise izleyicileri hüzüne boğdu.

GÖNÜL DAĞI YENİ SEZONDA NELER OLACAK?

Gönül Dağı yeni sezonda Dilek'in hayatını kaybetmesiyle dizide herkes derin bir hüzün yaşıyor. Taner ise Dilek'ten kalan tek yadigar olan bebeğini bağrına basıyor. Diğer yandan kasabalıyı evlerinden ayrılma korkusu sarıyor. Kasabadan düşen taşlar nedeniyle, kasabanın boşaltılması için bir yazı geliyor. Bu gelişmeyle halkın ne yapacağı ise merak konusu.

 

BAKMADAN GEÇME!