Gönül Dağı dizisindeki Aylin kimdir, kaç yaşında? Gönül Dağı oyuncuları arasında yeni isim

Güncelleme Tarihi:

Gönül Dağı dizisindeki Aylin kimdir, kaç yaşında Gönül Dağı oyuncuları arasında yeni isim
Oluşturulma Tarihi: Eylül 09, 2022 10:57

Gönül Dağı dizisi yeni sezonu geçtiğimiz hafta başladı. Dizinin sezon finalinde Gülsüm Ali’nin hayat verdiği Dilek karakteri kopan kayaların altında kalarak hayatını kaybetmişti. Yayınlanan yeni bölüm fragmanında diziye Aylin karakterinin katıldığı görülüyor. Peki, Gönül Dağı dizisindeki Aylin kimdir?

Haberin Devamı

Gönül Dağı dizisindeki Aylin’in kim olduğu merak ediliyor. TRT 1 ekranlarında yayınlanan Gönül Dağı dizisinin yeni bölümüne Aylin adında bir karakter dahil oldu. Gönül Dağı dizisinde Aylin karakterini Berfin Kıymaz canlandıracak

GÖNÜL DAĞI DİZİSİNDEKİ AYLİN KİMDİR?

Gönül Dağı dizisi yeni sezonuna Aylin karakteri de katıldı. Yayınlanan fragmanda Aylin adında bir karakter diziye dahil oluyor ve Gedelli Kasabası'na gelip Taner ile karşılaşıyor. Gönül Dağı dizisinde Aylin karakterini Berfin Kıymaz canlandıracak.

Diziye dahil olan Aylin, Jeoloji mühendisidir. Dilek Gönül Dağı'nın altında termal su bulunduğunu fark etmiş ancak bunu anlatamadan kopan kayaların altında kalarak hayatını kaybetmişti. Taner ise Dilek'in notlarından Gönül Dağı'ndaki termal kaynağı görmüş ve Gönül Dağı'nın ıslah edilmesini ve termal suyun ekonomiye katılmasını önermişti.

Haberin Devamı

Bakanlık, Gönül Dağı'ndan kopan parçaların Gedelli kasabası için tehlike oluşturduğunu düşünerek Gedelli kasabasının taşınmasına karar vermişti.

BAKMADAN GEÇME!