Aksiyon geri dönüyor...Arka Sokaklar ne zaman, saat kaçta başlayacak? Yeni sezonda yepyeni oyuncular

Güncelleme Tarihi:

Aksiyon geri dönüyor...Arka Sokaklar ne zaman, saat kaçta başlayacak Yeni sezonda yepyeni oyuncular
Oluşturulma Tarihi: Ekim 14, 2022 15:53

Arka Sokaklar yeni sezon ilk bölümü için nefesler tutuldu. Uzun bir yaz sezonunun ardından yeniden takipçileri ile buluşacak olan Arka Sokaklar ne zaman başlayacak sorusu ile bir süredir gündemde yer alıyordu. Arka Sokaklar 17. sezon yeni oyuncular ile başlayacak. Peki, Arka Sokaklar yeni sezon tarihi belli oldu mu, ne zaman başlıyor? İşte Arka Sokaklar yeni sezon tarihi, oyuncuları ve 17. sezondan ilk kareler...

Haberin Devamı

Kanal D’nin ekrana geldiği günden bu yana ilgiyle izlenen, güçlü oyuncu kadrosu ve hikayesi ile cuma akşamlarına damgasını vuran dizisi Arka Sokaklar’ın yeni sezon çekimleri devam ediyor. Yeni oyuncu kadrosu merak edilen diziye beş yeni oyuncu dahil oluyor. Güçlü oyuncuları ile uzun soluklu bir dizi olan Arka Sokaklar 17. sezon bölümü, aksiyon dolu sahnelerle izleyicisiyle buluşacak. Peki, Arka Sokaklar yeni sezon ne zaman başlıyor, tarih belli oldu mu? İşte, Arka Sokaklar yeni sezon oyuncuları hakkında bilgiler...

ARKA SOKAKLAR NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

Arka Sokaklar için yeni sezon yayın tarihi açıklandı. Merakla beklenen dizi 14 Ekim 2022 Cuma günü 20.00 itibariyle yeni bölümleriyle ekranlara gelecek.

ARKA SOKAKLAR YENİ SEZON OYUNCULARI

Başrollerini Zafer Ergin, Şevket Çoruh, Özgür Ozan, Oya Okar, İlker İnanoğlu ve Ozan Çobanoğlu’nun paylaştığı; Cansın Çekili, Batuhan Ekşi, Sebahat Kumaş, Cem Uçan ve Nuray Hüseynova’yı da kadrosuna katan Arka Sokaklar, yeni sezonu ile yakında Kanal D’de...

Haberin Devamı

Aksiyon geri dönüyor...Arka Sokaklar ne zaman, saat kaçta başlayacak Yeni sezonda yepyeni oyuncular

Aksiyon geri dönüyor...Arka Sokaklar ne zaman, saat kaçta başlayacak Yeni sezonda yepyeni oyuncular

ARKA SOKAKLAR SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Ablası Songül ile yaşadığı duygusal kavuşma sırasında apar topar evden kovulan Cemal dışarıya çıktığında Ezgi’yi bulamaz. Songül’ün eşi Güngör’ün, Ezgi için bir planı vardır.

Engin’in kızı Gönül, ölen annesinden kalan mirasa konmak isteyen Sezai isimli bir tefecinin elindedir. Genç kızın Antalya uçağına binmediğini öğrenen Engin, kızın sevgilisi Deniz’in peşine düşer. Bu sırada Gönül canı pahasına da olsa kaçmaya çalışacaktır.

Ekibimiz Baki isimli bir torbacının izini sürer. Torbacının adresine ulaşan ekibimiz eve gittiğinde adamın ailesinin de bağımlı olduğunu görür. Ekibimiz bu ortamdan Baki’nin küçük oğlunu kurtarır. Oğlunu elinden alanların peşine düşen Baki, ekibimizden birinden intikam alacaktır.

Pınar’a ve Caner’e bir türlü ulaşamayan Ayla telaşlanmaya başlar. Durumdan şüphelenen ekibimiz genç çifti kontrol etmek için Caner’in evine doğru yola çıkar. Villaya vardıklarında karşılaştıkları sahne tansiyonların yükselmesine neden olacaktır.

BAKMADAN GEÇME!