Gelinim Mutfakta 29 Haziran tarihli bölümde kim elendi? Haftanın birincisi kim oldu?

Güncelleme Tarihi:

Gelinim Mutfakta 29 Haziran tarihli bölümde kim elendi Haftanın birincisi kim oldu
Oluşturulma Tarihi: Haziran 29, 2018 10:40

Gelinim Mutfakta yarışmasında bir eleme bölümü daha geride kaldı. 29 Haziran tarihli bölümde şambali tatlısı için yarıştı. Günün sonunda bir kişi 6 bileziğin sahibi olurken; haftanın en az puanını toplayan bir gelin ve kaynana elendi. Peki, Gelinim Mutfakta’da kim elendi, haftanın birincisi kim oldu? İşte Gelinim Mutfakta haftanın finalinde yaşananlar!

Haberin Devamı

Gelinim Mutfakta yarışması bugün haftanın finali bölümüyle ekranlardaydı. Yarışmanın 29 Haziran tarihli bölümünde hem haftanın kaybedeni hem de kazananı belli oldu. Haftanın finaline değişen dengeler damga vurdu.Gelinler, altı altın bileziğe ve yarışmaya veda etmemek için ellerinden geleni yaptı. Fakat, kaynanaların puanları tansiyonun yükselmesine neden oldu. Peki, haftanın finalinde neler yaşandı? Kaynanaların oylaması dengeleri nasıl değiştirdi? 

Haberin Devamı

Günün en düşük puanını Hatice ve Tuğba aldı. 16 puanla en yüksek puanı ise Özlem aldı. Hafta boyunca en az puanı toplayan Tuğba ve Başak son ikiye kaldı. 53 puan toplayan Başak ve kayınvalidesi yarışmaya veda etti. Haftanın birincisi ise 63 puanla Özlem oldu. Özlem, 6 bileziği almaya hak kazandı.

28 HAZİRAN’DA NELER YAŞANDI?

ANNE ÖZLEMİ GÖZYAŞI DÖKTÜRDÜ

Gelinim Mutfakta 79. bölümde Tuğba'nın anne özlemi ile akıttığı gözyaşları herkesi çok duygulandırdı! Başak'ın dikkatini Tuğba'nın ağlaması çekti. Neden ağladığını sorduğu Tuğba, annesini uzun süredir görmediği için özlem duyduğunu söyledi. Ailenin tek kızı olan Tuğba, annesine olan bağlılığı yüzünden bir gün bile ayrı kalmaya dayanamadığını akıttığı göz yaşları ile ifade etti. Diğer gelin yarışmacılarda bu duygu dolu anlara iştirak ettiler. Onlar da annelerine olan sevgileri ile kaynanalarına olan sevgilerinin daha farklı olacağını söyleyerek konuşmalarına devam ettiler. Bu sırada kaynanalar odasında da duygusal anlar yaşandı. Tuğba'nın kaynanası Rukiye Hanım, gelininin ağlamasına dayanamadı ve ağlamaya başladı. Hüsniye Hanım ve diğer kaynanalar onu teselli etmeye çalıştılar. Rukiye Hanımın, annesi ile ilgili söyledikleri de kaynanaların yüreklerini cız ettirdi.

GÖRÜMCEDEN ZEHİR ZEMBEREK SÖZLER

Tuğba'nın görümcesi Hülya Hanım, video mesaj yollayarak herkesi şok eden zehir zemberek sözler söyledi! Tuğba bir önceki bölümlerde görümcesi hakkında suçlayıcı iddialarda bulunmuştu. Gelin gittiği zaman yanında götürdüğü çeyizdeki bir tabağın kırık olarak görümcesinin elinde tuttuğunu görmüş ve onun kırdığını iddia etmişti. Bunu söylemini de görümcesinin kendisini kıskandığını söyleyerek desteklemişti. Rukiye Hanım kızını suçlayan gelini Tuğba'ya sert çıkmış ve onun böyle bir şeyi yapmayacağını söylemişti. Suçlanan görümce Hülya Hanım ise, programa video mesaj yollayarak kendisini savundu. Savunma öyle böyle değildi. Hülya Hanımın açıklamalarını stüdyodaki herkes ağızları açık, şaşkınlıkla izlediler. En çok şaşıran da Tuğba oldu... Hülya Hanım, o tabağı kendisinin kırmadığını, zaten kırık olduğunu söyledi. Kıskanç söylemine ise çok sinirlendiği görülen Hülya Hanım, Tuğba'yı yerden yere vurmaya başladı. Hülya Hanım "Bizim gelinin pabuç gibi dili var!", "Allah oradaki gelin ve kaynanalara sabırlar versin!", "Seni kıskandığımı söylemişsin; ama, o kadar havaya girmene gerek yok. Çünkü, sen el kızısın! Biz, onlarla et ve tırnak gibiyiz; birbirimizden, asla kopamayız!", "O tabak zaten kırıktı! Kalitelisini alsaymış!" gibi sözlerle Tuğba'ya yüklendi

 

BAKMADAN GEÇME!