Gelinim Mutfakta'da gün birincisi kim oldu? 11 Şubat puan durumu

Güncelleme Tarihi:

Gelinim Mutfaktada gün birincisi kim oldu 11 Şubat puan durumu
Oluşturulma Tarihi: Şubat 11, 2019 15:44

Gelinim Mutfakta 48. Haftanın açılışını 236. Bölümüyle yaptı. Her gün farklı bir lezzetin yapıldığı Gelinim Mutfakta’nın yayınlanan son bölümünde gelinler bu kez bir tavuk yemeğiyle yarıştı, gün sonunda ise çeyrek altın sevinci yaşandı. Peki, Gelinim Mutfakta’da gün birincisi kim oldu, puan durumu nasıl şekillendi?

Haberin Devamı

 Gelinim Mutfakta 11 Şubat Pazartesi günü haftaya hızlı başladı. Yarışmaya yeni katılan gelin Nergis, Reyhan Hanımı kızdıracak açıklamalarda bulundu. Gülcan, Yarışmaya yeni katılan kaynana Filiz, Reyhan Hanımın giydiği kıyafetlerden, davranışlarına kadar her şeyi eleştirdi. Gülcan'ın yeni yarışmacı Nergis'e hiç soru sormamasına dikkat çeken Ezgi, Gülcan'la uğraşmadan edemedi. Yeni gelen yarışmacının alışması gerektiği için fazla konuşmadığını söyleyen Gülcan, Ezgi'ye bu duruma karışmaması için uyarıda bulundu. Ezgi ve Gülcan arasında yaşanan tartışmaya Sina da katılınca ortalık iyice karıştı. Gülcan, "Benim adıma neden konuşuyorsunuz" diye çıkışınca, Ezgi "Sen beni susturamazsın" diyerek karşılık verdi. Gergin geçen anlar ardından değerlendirme bölümüne geçildi ve günün kazananı belli oldu. Peki, Gelinim Mutfakta’da gün birincisi kim oldu, çeyrek altını kim kazandı?

Haberin Devamı

Gelinim Mutfakta'nın 11 Şubat 2019'da yayınlanan 236. Bölümünde Besime-Gülcan, Songül-Sina Reyhan-Ezgi, Nergis ve Filiz çiftleri "pesto soslu sarma tavuk bonfile" tarifi ile yarıştılar.

Gün değerlendirmesi sonunda; 6 puan toplayan Nergis sonuncu oldu. Kayınvalidelerden toplamda 9 puan alan Gülcan 3’üncü sırada yer aldı. 16 puan toplayan Sina, çeyrek altını kazandı. Ezgi ise 14 puanla günü 2. olarak tamamladı. 

BAKMADAN GEÇME!