Gelinim Mutfakta'da gün (3 Nisan) birincisi kim oldu?

Güncelleme Tarihi:

Gelinim Mutfaktada gün (3 Nisan) birincisi kim oldu
Oluşturulma Tarihi: Nisan 03, 2019 16:01

Gelinim Mutfakta 3 Nisan tarihli bölümüyle haftayı ortaladı. Beyza ve Burcu'nun arasında yaşanan gerilimin damga vurduğu Gelinim Mutfakta’nın 273. Bölümünde gelinler, bir sebze yemeğiyle yarıştı. Peki, Gelinim Mutfakta’da gün birincisi kim oldu, puan durumu nasıl şekillendi? İşte, son bölümde yaşananların kısa bir özeti

Haberin Devamı

Gelinim Mutfakta'nın 273. bölümünde Beyza, Burcu'nun kendisine verdiği imalı hediyelere çok sert tepki gösterdi! Burcu, Beyza'nın kaynanasından korkup açıklamalarında sürekli geri adım attığını söyleyerek hediyeler verdi. Hediyelerin üzerinde " R Beyza" yazıyordu. "R" harfi otomatik viteslerde geri vites anlamında olduğundan bu benzetmeyi yaptığını açıkladı. Hediyeleri Beyza'nın masasına yerleştirdi. Beyza önce, geri vites yapmadığının savunmasında bulundu. Sonrasında ise, Burcu'nun hediyelerini yere atarak parçalanmalarını sağladı. Bu andan itibaren ikili arasında çok sert tartışma başladı. Gergi geçen dakikalar ardından günün çeyrek altın kazananı belli oldu. Peki, Gelinim Mutfakta’da gün birincisi kim oldu?

BİRİNCİ KİM OLDU?

Gelinim Mutfakta'nın 3 Nisan 2019'da yayınlanan 273. Bölümünde Nazlı-Beyza Bitmiş, Besime-Gülcan Ekinci, Birsel-Burcu Pekgöz ve Reyhan-Ezgi Yıldırım çiftleri " yumurtalı biber sapı kavurması " ile yarıştılar. Değerlendirme sonunda; gün sonuncusu 9 puanla Beyza oldu, Beyza’yı 10 puanla Ezgi  takip etti. Gün birincisi 16 puanla Gülcan oldu. 14 puanla Burcu ise günü ikinci tamamladı.

 

BAKMADAN GEÇME!