Gelinim Mutfakta günün birincisi kim oldu, çeyrek altını kim aldı? Gelinim Mutfakta 21 Eylül puan durumu

Güncelleme Tarihi:

Gelinim Mutfakta günün birincisi kim oldu, çeyrek altını kim aldı Gelinim Mutfakta 21 Eylül puan durumu
Oluşturulma Tarihi: Eylül 21, 2023 15:48

Gelinim Mutfakta günün birincisi haftanın finaline gelinirken merak konusu oldu. Gelinim Mutfakta hafta içi her gün yağmuruna devam ediyor. Haftanın finali için geri sayım başlarken, Gelinim Mutfakta günün birincisi olmak artık daha fazla önem taşıyor. Gelinim Mutfakta bugün haftanın dördüncü günü de en lezzetli yemeklerle izleyiciyi ekrana bağladı. Peki, Gelinim Mutfakta gün birincisi kim oldu, çeyrek altını kim aldı? Gelinim Mutfakta 21 Eylül 2023 puan durumu

Haberin Devamı

Gelinim Mutfakta'da bugün kremalı ıspanaklı volovan tarifi yapıldı. Tarifi en lezzetli yapan gelin çeyrek altının sahibi oldu. Tadım, puan, yorumlamanın ardından Gelinim Mutfakta günün birincisi Nursel Ergin tarafından açıklandı. Peki, Gelinim Mutfakta gün birincisi kim oldu, çeyrek altını kim aldı? Gelinim Mutfakta Puan Durumu 21 Eylül 2023!

Gelinim Mutfakta Gün Birincisi kim oldu?

Gelinim Mutfakta'da bugün iki yarışmacı eksi 2 puan aldı. Tuğba ve Melike eksi puanı alırken, Gelinim Mutfakta günün birincisi Gülenay oldu. Gülenay finale sayılı zaman kala önemli bir avantaj sağladı.

Gelinim Mutfakta günün birincisi kim oldu, çeyrek altını kim aldı Gelinim Mutfakta 21 Eylül puan durumu

Gelinim Mutfakta puan durumu

GÜLENAY- 14 PUAN

MELİKE- 12 PUAN

ÖZLEM- 10 PUAN

TUĞBA- 10 PUAN

BAKMADAN GEÇME!