İşte Benim Stilim'in yeni yarışmacısı Gamze Taşkın kimdir?

Güncelleme Tarihi:

İşte Benim Stilimin yeni yarışmacısı Gamze Taşkın kimdir
Oluşturulma Tarihi: Nisan 25, 2017 12:15

Ekranlarından tanıdık simalarından Gamze Taşkın, İşte Benim Stilim'in yeni yarışmacısı oldu. Programa iddialı bir giriş yapan ve daha ilk günden diğer yarışmacıları uyaran Gamze Taşkın, daha önce Kısmetse Olur'un gelin adaylarından biriydi. Peki, Gamze Taşkın kimdir, kaç yaşında?

Haberin Devamı

Gamze Taşkın, İşte Benim Stilim’in yeni yarışmacısı oldu. Programın yeni tanıtımında iddialı bir giriş yapan Gamze Taşkın, kısa bir süre önce Kısmetse Olur evinde taliplerini arıyordu. Adını bir evlilik programıyla duyuran yeni yarışmacının nasıl bir performans sergileyeceği merak konusu.  Peki, Gamze Taşkın kimdir, kaç yaşında? İşte, hakkında merak edilenler!

Kısmetse Olur’un ardından İşte Benim Stilim podyumunda boy gösterecek olan Gamze Taşkın aslen Sakaryalıdır. Ailesiyle birlikte Sakarya'da yaşayan Gamze Taşkın yay burcudur. 25 yaşında olan Gamze Taşkın, diş hekimi asistanlığı yapmaktadır.  Genç gelin adayının olmazsa olmazı ilişkiye başlayacağı damat adayının spor yapıyor olmasıydı. Kısmetse Olur evinde birkaç adayla yakınlaşsa da aradığı aşkı bulamayan Gamze Taşkın, İnstagram paylaşımlarıyla dikkat çekiyor. 

Haberin Devamı

İŞTE BENİM STİLİM’DE KİM ELENDİ?

Ivana Sert, Kerimcan Durmaz ve Kemal Doğulu’nun jüri koltuğunda İşte Benim Stilim’in dün ekrana gelen bölümünde eleme heyecanı yaşandı. Yarışmacılar bu kez çizgi film kahramanı konseptiyle yarıştı. Dilara Taşkın ve Simay Tokatlı 50 puanla birinci olurken kimin ödülü alacağına jüri karar verdi. Son karar doğrultusunda 10 bin TL'lik ödül ikiye bölünerek Dilara ve Simay arasında paylaşıldı. şte Benim Stilim'de bu hafta en az oyu alarak son üçe Emine Aydın, Tuğçe Ekim ve Damla Gezen oldu. Yarışmacılar Emine Aydın'ı eleme potasında kurtarma kararı alırken Tuğçe ve Damla arasında kimin eleneceğine jüri karar verdi.İşte Benim Stilim'e veda eden isim Damla Gezen oldu. Gamze Taşkın, Damla Gezen’in yerine geldi. 

BAKMADAN GEÇME!