Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz yeni bölüm fragmanı yayınlandı.. Kimsesiz Doğan öldü mü?

Güncelleme Tarihi:

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz yeni bölüm fragmanı yayınlandı.. Kimsesiz Doğan öldü mü
Oluşturulma Tarihi: Mart 22, 2021 09:29

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz (EDHO) yeni bölüm fragmanı izleyenleri ile buluştu. Dizinin son bölümünün final sahnesinde Hızır girilemez denilen binaya tek başına girmiş ve peşinden kardeşi İlyas kimsenin beklemediği hamleyi gerçekleştirmişti. Şimdi gözler yayınlanan yeni bölüm fragmanına çevrildi. Dizinin özet bölümünün yayınlandığı sahnelerde ise en dikkat çeken detay 'Kimsesiz Doğan öldü' ifadesi oldu.. İşte dizinin yeni bölüm fragmanından detaylar

Haberin Devamı

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz son bölümde.. Hızır Çakırbeyli'nin aklanmak için içerde verdiği mücadelenin en büyük destekçisi eşi Ceylan Çakırbeyli olur. Eşinin de yardımıyla özgürlüğüne kavuşan Hızır Çakırbeyli, kendisine kurulan kumpasla birlikte harekete geçer. Özgürlüğüne kavuşur kavuşmaz canından çok sevdiği yeğeni Alpaslan'ın yanına giden Hızır Çakırbeyli, vereceği mücadelede onu dimdik ayakta görmek ister.

Amcasının aksine kendi planlarını yapmaya başlayan Alpaslan Çakırbeyli ise Pınar'ın yardımıyla iyileşmeye başlar ve bunu herkesten saklar.Hızır Çakırbeyli ile verdiği mücadelede cephe cephe kaybeden Tuncay, ele geçiremediği masayı yok etmek için plan yapar. Selman Korkmaz ve Demir'le işbirliği yapan Tuncay, bağlı olduğu şebekenin adına tüm masayı yok etmesi için İshak'a talimat verir. İtibarı için her şeyi yapmaya hazır olan İdris Reis, kardeşi Demir'in Tuncay'la yaptığı plandan habersizdir. Abisinden gizli hareket eden Demir ise Façalı ailesinin içinde olan Selçuk üstünden oyun kurar. Demir'in kurduğu oyunu fark eden Behzat Façalı'nın hareketi ise ağır olur.

Haberin Devamı

EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ YENİ BÖLÜM FRAGMANI

BAKMADAN GEÇME!