Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz son bölümde Hızır öldü mü?

Güncelleme Tarihi:

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz son bölümde Hızır öldü mü
Oluşturulma Tarihi: Ekim 24, 2018 08:21

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin dün akşam yayınlanan son bölümün heyecan seviyesi oldukça arttı. Kayıpların ardı ardına gelen dizinin final sahnesinde ise Hızır, Ateş tarafından vurularak sahne sonlandı. Dizinin takipçileri şimdi Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz son bölümde Hızır öldü mü sorusunun cevabını araştırıyorlar.. Peki son bölümde neler yaşandı, yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? İşte detaylar

Haberin Devamı

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin son bölümününde heyecan dolu sahneler yer alırken, Ateş'in hain olduğu henüz ortaya çıkmasa da bir bir cinayetler işlemeye devam ediyor. En son Davut Bey'i öldüren Ateş, son bölümde Fikret'i öldürdü. Kimse Ateş'ten şüphe etmezken, gerçeğin nasıl ortaya çıkacağı ise merak konusu.

Son bölümde Hızır Ali ve Alparslan'ın yaptığı planla tuzağa düşürülen Muzi hiç beklemediği bir hamle ile karşılaştı ve Çakırbeylilerin eline düştü.

Hızır'la yaşaması karşılığında anlaşan Muzi, Hızır'ın 'aramızdaki haini söyle seni öldürmeyelim' demesinin ardından tam isim verecekti ki Ateş, uzun namlulu silah ile Muzi'yi öldürdü. Bu anlarda Hızır'ı da vuran Ateş, olay yerinden kaçtı.

Dizinin takipçileri şimdi Hızır öldü mü sorusunun cevabını araştırırken, yeni bölüm fragmanı henüz ekranlara gelmedi. Yeni bölüm fragmanı yayınlanır, yayınlanmaz haberimizde olacak.

BAKMADAN GEÇME!