Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz ne zaman başlayacak? Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz yeni sezon

Güncelleme Tarihi:

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz ne zaman başlayacak Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz yeni sezon
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 27, 2018 20:15

Başrollerinde Deniz Çakır ile Oktay Kaynarca'nın olduğu ve yakın zaman önce 107. bölümüyle sezon finali yaparak tatile giren Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ın merakla beklenen yeni sezon tarihi diziseverler tarafından yoğun şekilde araştırılıyor. Peki, Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz ne zaman başlayacak? Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz yeni sezon ne zaman?

Haberin Devamı

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ın yeni sezonunun ne zaman başlayacağı merak konusu oldu. Konu hakkında detaylı bilgi almak isteyen Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin takipçileri, merak ettikleri soruların yanıtını internette sorguluyor. İşte, Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ın yeni yayın dönemi hakkında detaylar...

Salı günleri ekranlara gelen Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ın yeni sezonunun ne zaman başlayacağı hakkında henüz net bir bilgi yok. Ancak sevilen dizinin Eylül ayının sonlarına doğru başlayabileceği tahmin ediliyor. Konu hakkında resmi bir açıklama olduğu ve yeni sezon fragmanı yayınlandığı takdirde haberimizden okuyabilirsiniz.

SEZON FİNALİNDE NE OLMUŞTU?

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisi yayınlanan 107. bölümüyle izleyicilerine heyecan ve gerilim dolu dakikalar yaşatmaya devam etti. Dizinin yayınlanan bu son bölümü aynı zamanda sezon finali niteliğini de taşıyor. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ın ekranlara gelen sezon finalinde;

Haberin Devamı

Yaşar'a düzenlenen suikastten sonra dostlarını bir bir ölüme yollayan Çakırbeylilerin tutunacağı tek şey kalmıştır; intikam... Bu ölüm kalım harbinde düşmanından bir adım önde olması gerektiğini bilen Hızır savaşa girdiği gücün de farkındadır. Bunun için silahlar kuşanılmadan önce çok iyi bir plan yapılmalıdır. Önce Hızır'ı sonra Ünal'ı bitirmek isteyen Sam de Ziya ile pazarlıklara devam eder. Gözlerinin önünde yaşanan korkunç olaydan sonra Hızır'a sarılıp, eve geri çağırması beklenen Meryem, aksine daha kararlı bir şekilde mahkemeye gitmek ister. Meryem'e yaşattıklarının ağırlığının farkında olan Hızır ise diretmekten vazgeçecektir. Daha fazla acıyı göğüslemesini istemediği karısıyla gittikleri duruşma salonunda belki de son kez bir arada olacaklardır.

 

BAKMADAN GEÇME!