Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 48. bölüm fragmanında Hızır köşeye sıkıştı

Güncelleme Tarihi:

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 48. bölüm fragmanında Hızır köşeye sıkıştı
Oluşturulma Tarihi: Kasım 19, 2016 21:31

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz son bölümü yine entrika ve aksiyon yüklü sahneleriyle ekrana geldi. Geride bıraktığımız salı günü ekrana gelen dizinin 47. bölümünde arka arkaya heyecanlı dakikalar yaşandı. Olaylı bir final sahnesiyle merakta bırakan Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ın yeni fragmanı uzun bir bekleyişin ardından yayınlandı. İşte, Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 48. bölüm fragmanı ve son bölüme dair tüm detaylar!

Haberin Devamı

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz son bölümüyle izleyicilerini ekrana kilitledi. Oldukça hareketli sahnelerin olduğu 47. bölümde masadakilerle fikir çatışması yaşayan Hızır, Alparslan'ın Ünal'ın daveti üzerine masaya gelmesine sinirlendi. Öte yandan kızını koruma çabasında olan Meryem, Ceyda ile uğraşmak zorunda kaldı. Sürprizlerle dolu son bölüm ardından ise gözler Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 48. bölüm fragmanına çevrildi. Yeni fragman dizinin takipçilerine çarpıcı gelişmelerin ipucunu verdi. Çatışma sahnesiyle başlayan fragmana Hızır'ın tehlike altında olduğu anlar damga vurdu. İşte, Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 48. bölüm fragmanı ve olaylı dizide geçen hafta yaşananlar!

SON BÖLÜMDE YAŞANANLAR

Haberin Devamı

Dizinin son bölümünde Gülmezler çetesi gündemdeki yerini korurken masada yaşananlar, Hızır'ın canını sıktı. Özellikle Alparslan'ın Ünal'ın daveti üzerine masada bulunması, çileden çıkardı. Gülmezler ile mücadele edebilmek için her yolu denemekte kararı olan Ünal Kaplan, masadakileri de kolayca ikna edebilecek gibi görünüyordu. Ancak onlarla aynı fikirde olmayan bir kişi vardı: Hızır. Ailesinin yaşanılardan etkileneceğini düşünen Hızır, devletle ittifak kurmaya yönelik planlara karşıydı. Öte yandan Meryem de yeni krizlerle karşı karşıyadır. Bir yandan Ceylan ile bir yandan da kızına zarar verebilecek kişilerle muhattap olmak zorunda kaldı. Masadaki sorunları halledememişken bir de evdekilerin şikayetlerine maruz kalan Hızır, kadınların savaşında da ortada kaldı.

.

 

BAKMADAN GEÇME!