Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ın son bölümü heyecan doluydu! Yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Güncelleme Tarihi:

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmazın son bölümü heyecan doluydu Yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 06, 2018 20:46

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisi bu akşam 102. bölümüyle ekranlara geldi. Heyecanın bir an olsun düşmediği son bölüme, Meryem'in boşanma kararı alması damga vurdu. Son bölümün bitmesinin ardından diziseverler yeni bölüm fragmanını merak etmeye başladılar. Peki, Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Haberin Devamı

Ekranlarda yayınlanmaya başladığı günden itibaren gerek konusu gerekse oyuncu kadrosuyla dikkat çeken dizi Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz, bu akşam 102. son bölümüyle izleyici karşısına çıktı. Yeni bölümde, Meryem'in aldığı boşanma kararı herkesi şaşkına çevirdi. Diziseverler Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ın bu hafta yayınlanan son bölümünün ardından gelecek hafta yayınlanacak olan 103. yeni bölüm fragmanını sorgulamaya başladı. Peki, Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

YENİ BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI?

Deniz Çakır ve Oktay Kaynarca'nın başrollerinde yer aldığı, Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin son bölümü yine heyecan doluydu. Ekranlara gelen 102. bölümün ardından gelecek hafta yaşanana gelişmeleri merak eden ve şimdiden yeni bölüme dair ipucu edinmek isteyen vatandaşlar, yeni bölüm fragmanını araştırmaya başladı.

Haberin Devamı

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin gelecek hafta yayınlanacak olan yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Yayınlanır yayınlanmaz haberimizden izleyebilirsiniz.

BU HAFTAKİ BÖLÜMDE NELER OLDU?

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ın 8 Mayıs akşamı ekranlara gelen son bölümünde, Reşit belası henüz son bulmuşken, hızla ölüme doğru sürüklendiğinin farkında olan Ekrem derhal harekete geçer. Ünal Kaplan'ı, Hızır'ı yok etmeden, masanın kontrolünü ele geçiremeyeceği konusunda ikna etmeye çalışacaktır.

Öte yandan,  Durmaksızın üstlerine salınan belalar yüzünden bir türlü rahat nefes alamayan Çakırbeyliler, asıl düşmanlarının daha büyük bir planla karşılarına çıkacaklarını bilirler. Reşit'in ellerinden kaçırdıkları yeğeni Kudret'in de bu planlarda maşa olarak kullanılabileceği konusunda haklı çıkacaklardır. Asıl derdi işi değil eşi olan Hızır ise Meryem'in hayatının kurtulabilmesi için kurduğu oyunun sonunu getirmekte kararlıdır. Bu oyun doğrultusunda aldatıldığını düşünen Meryem, karnındaki bebeğinden önce Hızır'dan vazgeçecektir.

 

BAKMADAN GEÇME!