'Enes Batur Hayal mi Gerçek mi?’ filminin oyuncuları kimler? Enes Batur kimdir kaç yaşında?

Güncelleme Tarihi:

Enes Batur Hayal mi Gerçek mi’ filminin oyuncuları kimler Enes Batur kimdir kaç yaşında
Oluşturulma Tarihi: Mart 29, 2020 22:12

Kamil Çetin'in yönetmen koltuğunda oturduğu, ünlü Youtube fenomeni Enes Batur'un hayatını konu alan Enes Batur Hayal mi Gerçek mi? filmi televizyonda izleyici karşısına çıkıyor. 2018 yılında vizyona giren ve özellikle gençlerin ilgisini toplayan Enes Batur Hayal mi Gerçek mi? filminde, oyuncu kadrosu dikkatleri üzerine topluyor. Peki, 'Enes Batur Hayal mi Gerçek mi?’ filminin oyuncuları kimler? Enes Batur kimdir kaç yaşında? İşte, ayrıntılar.

Haberin Devamı

Youtube'da çektiği videolarla özellikle gençlerin ve çocukların sevgisini kazanan Enes Batur'un ilk filmi 'Enes Batur Hayal mi Gerçek mi?' beyaz perde ardından televizyon ekranlarında izleyicilerle buluşuyor. Enes Batur'un kendi hayatından esinlendiği ve başrolünde yer aldığı filmin kadrosunda deneyimli oyuncular Ceyda Düvenci ve Bekir Aksoy da yer alıyor. Peki, 'Enes Batur Hayal mi Gerçek mi?’ Filminin oyuncuları kimler? Enes Batur kimdir?

Kamil Çetin tarafından yönetilen ve vlogger Enes Batur'un hayatını konu alan 2018 yapımı Türk komedi film, 'Enes Batur Hayal mi Gerçek mi? 19 Ocak 2018 tarihinde vizyona girmişti.  Filmin başrollerinde Enes Batur’a kadroda Ceyda Düvenci, Bekir Aksoy, bir dönem sevgilisi olan Başak Karahan ve Egemen Mustafa Almacı eşlik ediyor. Enes Batur’un ikinci filmi Enes Batur Gerçek Kahraman filmi ise 31 Mayıs 2019 tarihinde vizyona girdi.

FİLMİN KONUSU

Haberin Devamı

Enes Batur içine kapanık bir çocuktur. Polis olan babası ve hemşire olan annesi ile neredeyse hiç zaman geçiremez. 6 yaşındayken babası Enes Batur'a bilgisayar alır ve tüm dünyası o olur. O, okulda da her zaman dışlanan bir çocuk olmuştur. Çocukluğundan beri çevresindeki herkes tarafından sevilmenin hayalini kuran Enes'in artık başka bir hayali daha vardır; YouTuber olmak. Fakat bu hayali ailesi tarafından desteklenmez, üniversite sınavına hazırlanması için onu zorlarlar. Enes, zor bir karar vermek zorunda kalır; ya hayallerinin peşinden koşup YouTuber olacaktır ya da üniversite sınavına çalışacaktır.

ENES BATUR KİMDİR?

Antalyalı olan Enes Batur, 9 Nisan 1998 tarihinde dünyaya geldi. Soyadı Sungurtekin olan Enes Batur, Youtube’da bilgisayar ve konsol oyunları hakkındaki inceleme videoları ile üne kavuştu. Enes Batur, Antalya Bilim Üniversitesi Bilgisayar Mühendisliği bölümünde eğitimini sürdürüyor.

BAKMADAN GEÇME!