Doya Doya Moda'da kim elendi? sorusu yanıtsız kaldı - Doya Doya Moda 26 Haziran puan durumu

Güncelleme Tarihi:

Doya Doya Modada kim elendi sorusu yanıtsız kaldı - Doya Doya Moda 26 Haziran puan durumu
Oluşturulma Tarihi: Haziran 26, 2020 16:18

Doya Doya Moda'da haftanın birincisi ve eleme potasına kalan isimler belli oldu. Önümüzdeki hafta büyük finaliyle ilk sezonu tamamlayacak olan Doya Doya Moda’nın 155. Bölümünde yarışmacılar üniversite mezuniyeti şıklığında yarıştı. Peki, Doya Doya Moda'da haftanın birincisi kim oldu?Doya Doya Moda'dan elenen Emel mi oldu?

Haberin Devamı

26 Haziran tarihli bölümde Doya Doya Moda'da final zamanına çok az bir zaman kala yarışmacılar şıklıklarını sergileyip jüriden yüksek puan almaya çalıştılar. Doya Doya Moda'da tüm hafta boyunca şıklıklarını jüriye sergileyerek puan toplayan yarışmacılar, haftanın son gününde 10 puan üzerinden değerlendirildi.

DOYA DOYA MODA HAFTANIN BİRİNCİSİ

Doya Doya Moda’da da büyük final öncesi kolyeyi almayı başaran isim Hanzade oldu. 77 puanla üçüncü kolyesini alan Hanzade, geçen haftanın da birincisiydi. 

DOYA DOYA MODA'DAN ELENEN EMEL Mİ OLDU?

Doya Doya Moda’da bu hafta potaya kalan isim Gamze ve Emel oldu. Ancak Doya Doya Moda'da bu hafta eleme yapılmadı. Durumu açıklayan Kemal Doğulu, büyük finale 1 hafta kala eleme yapmama kararı aldıklarını ve 6 finalist belirlediklerini ifade etti.

Haberin Devamı

26 HAZİRAN PUAN DURUMU

Gamze 34

Sündüz 34

Hanzade: 31

Su: 17

Betül: 31

Emel: 26


DOYA DOYA MODA’DA GEÇEN HAFTA KİM ELENDİ?

Doya Doya Moda'nın 30. haftasında yarışmacılar elenmemek adına en yüksek puanları toplamaya çalıştı. Haftanın final gününde bir isim birinci olurken, bir isimde yarışmaya veda etti. Doya Doya Moda'da geçen hafta elenen isim Büşra oldu.

BAKMADAN GEÇME!