Doya Doya Moda'da Hande Demir Acar sürprizi: Hande Demir Acar kimdir, yeni jüri üyesi mi?

Güncelleme Tarihi:

Doya Doya Modada Hande Demir Acar sürprizi: Hande Demir Acar kimdir, yeni jüri üyesi mi
Oluşturulma Tarihi: Aralık 28, 2020 16:06

Doya Doya Moda’nın geçtiğimiz haftaki finaline Kemal Doğulu’nun ayrılığı damga vurmuştu. Ayrılığını açıklarken gözyaşlarına boğulan Kemal Doğulu, ayrılık nedenini de paylaşmıştı. Doğulu'nun vedası ardından Doya Doya Moda’nın jüri koltuğunda Hande Demir Acar görüldü. Peki, Hande Demir Acar kimdir, Doya Doya Moda'nın yeni jüri üyesi mi?

Haberin Devamı

Doya Doya Moda'nın bu haftaki ilk bölümünde Hande Demir Acar sürprizi yaşandı. Cemiyetin tanınan isimlerinden Hande Demir Acar, Doya Doya Moda'ya konuk olarak katıldı.

HANDE DEMİR ACAR KİMDİR?

Hande Acar, 1984 yılında dünyaya geldi. Hande Acar,'ın annesi cemiyet hayatının tanınmış isimlerinden Revan Sadıkoğlu. Işık Lisesi mezunu olan Bilgi Üniversitesi Medya ve İletişim Sistemleri’nde lisansını tamamladı. 22 yaşındayken üniversitedeyken aşık olduğu, İşadamı Erdinç Acar ile hayatını birleştirdi. Hande Demir ile Erdinç Acar, 2006’da nikah masasına oturmuş, 2010’da boşanmıştı. 2011’de ikinci kez evlenen ve üç çocuğu olan çift, tek celsede anlaşmalı olarak yollarını ayırdı.

KEMAL DOĞULU NEDEN AYRILDI?

Doya Doya Moda’nın sevilen jüri üyesi Kemal Doğulu’nun yarışmadan ayrılacağı bir süredir gündemdeydi. Kemal Doğulu, 25 Aralık Cuma tarihli bölümde ayrılık haberlerini doğruladı. Doya Doya Moda jüri üyelerinden Kemal Doğulu'nun programdan ayrılması herkesi gözyaşlarına boğdu. Jüri üyeleri ve yarışmacılar stüdyoda hüngür hüngür ağladı.

Kemal Doğulu, yeni projesi nedeniyle yarışmadan ayrılma kararı aldı  Doğulu, Acun IlıcalI’nın yeni projesi Exxen’de kendi adını taşıyan bir programla izleyici karşısına çıkacak.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!