Doya Doya Moda'da eleme heyecanı... Doya Doya Moda'da kim elendi?

Güncelleme Tarihi:

Doya Doya Modada eleme heyecanı... Doya Doya Modada kim elendi
Oluşturulma Tarihi: Aralık 18, 2020 15:26

Büyük beden moda yarışması Doya Doya Moda’da bir eleme bölümü daha geldi çattı. Her hafta yeni yarışmacıların da dahil olduğu Doya Doya Moda’nın 18 Aralık tarihli bölümünde haftalık puanlar ortaya çıkacak, yarışmadan elenen isim belli olacak. ‘Doya Doya Moda'da kim elendi? Haftanın birincisi hangi yarışmacı oldu?’ sorularına yanıt dakikalar sonra gelecek.

Haberin Devamı

İkinci sezonuyla kaldığı yerden devam eden Doya Doya Moda’dan elenecek isim geri sayım devam ediyor. Günün konseptine uygun kombinleri ile jüri karşısına çıkacak yarışmacılardan bir tanesi haftanın birincisi seçilirken; bir yarışmacı bu hafta Doya Doya Moda'dan elenecek.

HAFTANIN KONSEPTİ

TV8'de yayımlanan ve moda severlerin büyük bir ilgiyle takip ettiği reyting rekortmeni Doya Doya Moda'da haftanın finali geldi çattı. Kemal Doğulu, Gülşah Saraçoğlu, Uğurkan Erez ve Seray Sever'in jüri üyeliğini yaptığı fenomen yarışmada haftanın beşinci gününde yarışmacılar kıyasıya rekabet içine girdi. Pendik'te 2 saatlik alışverişe çıkan yarışmacıların bütçeleri 600 TL iken, konsept ise Kemal Doğulu'nun Konseptleri oldu.

BAKMADAN GEÇME!