Dönence ilk bölüm izleme ekranı | Dönence 1. bölümde süpriz yakınlaşma... İşte yeni bölüm fragmanı

Güncelleme Tarihi:

Dönence ilk bölüm izleme ekranı | Dönence 1. bölümde süpriz yakınlaşma... İşte yeni bölüm fragmanı
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 05, 2023 02:21

Dönence 1. bölüm full HD izleme ekranı yayınlandı. Kanal D'nin merakla beklenen yeni dizisi Dönence'nin 4 Temmuz'da yayınlanan ilk bölümü sosyal medyaya damga vurdu. Yapımcılığını D Media’nın, yönetmenliğini Serdar Gözelekli’nin üstlendiği dizinin başrollerinde; Sümeyye Aydoğan ve Caner Topçu yer aldığı dizinin birinci bölümünde Otizmli kardeşi olan Gece ve aynı kaderi paylaşan Özgür'ün hikayesi dikkat çekti. Gece'nin sevgilisi Miro (Emir) sürpriz yaparak Foça'ya gelirken, tekneden inderken dengesini kaybeden Gece ve Özgür'ün yakınlaşması ekranlara damga vurdu. İşte, kaçıranlar ve yeniden izlemek isteyenler için Dönence ilk bölüm full HD kesintisiz izleme ekranı ve yeni bölüm fragmanı.

Haberin Devamı

Dönence ilk bölüm tek parça yayınlandı. Başrollerinde; Sümeyye Aydoğan ve Caner Topçu'nun yer aldığı, Emre Kınay, Atakan Hoşgören, Didem İnselel, Ogün Kaptanoğlu, Ülkü Hilal Çiftçi, Ahmet Varlı, Doğan Karakaş gibi isimleri kadrosuna bulunduran Dönence'nin 4 Temmuz tarihli 1. bölümünde; ablası Gece ile bir alışveriş merkezine giden Gülce kıyafet denerken kriz geçirdi. Kızı Gülce için bir çıkış yolu arayan Verda, doktor tavsiyesiyle kızını “Ata Sörf ve Yelken Kulübü”ne yazdırmaya karar verdi. İşte, Dönence 1. bölüm izleme ekranı ve yeni bölüm fragmanı.

DÖNENCE 1. BÖLÜMDE NELER OLDU?

4 Temmuz Salı günü yayınlanan Dönence dizisinin ilk bölümde Gece ve Özgür birbirlerinin hayatlarına zorunlu bir giriş yapar ve ikili için artık hiçbir şey eskisi gibi olmaz.

Haberin Devamı

Üniversiteye gitme planları yapan Gece, bir yandan da tüm yaz boyunca sevgilisi Emir ile müzik yapma hayalleri kurmaktadır. Ancak tüm hayalleri bir süreliğine askıya alınmak zorundadır. Çünkü özel bir çocuk olan kız kardeşi Gülce için İstanbul’un kalabalığı ve gürültüsü giderek daha da başa çıkılması zor bir hal almaya başlamıştır. Sevgilisini ve tüm hayallerini İstanbul’da bırakmak istemeyen Gece, bir anda kendisini ailesiyle birlikte Foça’da bulur. Hayatı bir anda alt üst olan Gece, kardeşinin yazıldığı yelken kulübünde eğitmenlik yapan Özgür ile tanışır.

Özgür, anne ve babasını bir yangında kaybettikten sonra Asperger Sendromlu erkek kardeşi Rüzgar’a hayatını adamış yakışıklı bir gençtir. Gece, Özgür’le tanıştıkça hayata daha olgun bir yerden bakmayı, Özgür de Gece’den hayatı ertelememesi gerektiğini öğrenecektir. Ancak bu süreçte Gece’nin sevgilisi Emir’in Foça’ya gelişiyle ikilinin arasında aşılması zor duvarlar oluşur. Gece, gerçek aşkın peşinden gitmeye cesaret edebilecek midir?

Gece’nin zar zor kabul ettiği bu yolculuğa en yakın arkadaşı Sera da eşlik eder. Özgür ise Foça’da Ata Sörf Kulübü’nde yelkenli rehberi olarak çalışmaktadır. Özgür'ün de Rüzgâr adında otizmli bir kardeşi vardır. Verda ve Cem kızları Gece ve Gülce ile beraber Foça’ya taşınmaya karar verir. Bu karar sadece kendi hayatlarında değil, Özgür, Rüzgar ve Gece’nin sevgilisi Miro’nun hayatlarında da önemli değişiklikler olmasına sebep olacaktır.

Haberin Devamı

ÜÇ KIZ KARDEŞ YENİ BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI


Dönence 2. Bölüm Fragmanı yayınlandı! Gülce kayboldu!

Kimseye haber vermeden evden ayrılan Gülce kayboluyor. Gece ve Özgür Gülce'yi bulmak için harekete geçer. Miro'da Gülce'yi bulmak için motoruna atlar. Öte yandan Verda ve Cem'de kaygılı bir şekilde Gülce'yi aramak için yola koyulur. Peki, Gülce'yi bulabilecekler mi?

Dönence perşembe akşamı saat 20.00'da Kanal D'de!

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!