Dilek Taşı son bölüm (6. bölüm) izleme ekranı | Dilek Taşı 6. son bölümde Cemre'yle ilgili korkunç plan ortaya çıktı! İşte Dilek Taşı son bölümde yaşananlar...

Güncelleme Tarihi:

Dilek Taşı son bölüm (6. bölüm) izleme ekranı | Dilek Taşı 6. son bölümde Cemreyle ilgili korkunç plan ortaya çıktı İşte Dilek Taşı son bölümde yaşananlar...
Oluşturulma Tarihi: Ekim 13, 2023 02:18

Dilek Taşı 6. son bölüm izleme ekranı Kanal D'nin internet adresinden erişime açıldı. Yapımını Pastel Film yapımcılığını Yaşar İrvül ve Efe İrvül’ün üstlendiği başrollerini Salih Bademci, Hazal Subaşı ve Ozan Dolunay’ın paylaştığı Dilek Taşı'nın 12 Ekim Perşembe akşamı yayınlanan son bölümünde, Mustafa tam kızına kavuşmuş, rahatlamışken Figen'in tutuklanması ekranlara damga vurdu. Dizinin final sahnesinde ise Macide ve Rüçhan'ın konuşmalarını duyan Ömer, iki kadının Cemre'nin böbreğinin peşinde olduğunu öğrendi. İşte, Dilek Taşı son bölüm full HD kesintisiz izleme ekranı ve yeni bölüm fragmanı hakkında ayrıntılı bilgiler.

Haberin Devamı

Dilek Taşı son bölüm tek parça yayınlandı. Kadrosunda Salih Bademci, Hazal Subaşı ve Ozan Dolunay gibi isimlerin yer aldığı Dilek Taşı 6. bölümüyle izleyenlerden büyük beğeni topladı. Dilek Taşı'nın son bölümünde, Rüçhan Cemre’yi çocuk esirgeme kurumuna bırakırken, bu haber köşkte bomba etkisi yarattı. Dizinin yayınlanan son bölümünde akşam pazarından dönen Asuman, Sevda ile Kenan'ı dudak dudağa gördü. İşte, kaçıranlar ve yeniden izlemek isteyenler için Dilek Taşı 6. bölüm full HD kesintisiz izleme ekranı.

DİLEK TAŞI SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

12 Ekim Perşembe günü yayınlanan Dilek Taşı dizisinin altıncı bölümünde Figen tutuklanıyor!

Kenan, Figen ve Mustafa’yı görmüştür. Aklında bir sürü soru vardır. Bu adam kimdir? Nişanlısının yanında ne arıyordur? Kenan, Figen ve Mustafa’dan hesap sorarken onların imdadına Ömer yetişir. Rüçhan, Cemre’nin köşkte olmasından çok rahatsızdır ve ondan kurtulmaya karar verir. Cemre’yi çocuk esirgeme kurumuna bırakır ve artık onu istemediklerini söyler. Bu haber köşkte bomba etkisi yaratır.

Haberin Devamı

Kızının kuruma geri gönderildiğini öğrenen Mustafa çileden çıkar. Figen ve Mustafa, Cemre’yi kurumdan kaçırırlar. Fakat gidecek yerleri yoktur. Mustafa’nın eski mahallesine saklanırlar. Mustafa tam kızına kavuşmuş, rahatlamışken yaşanan polis baskını her şeyi tersine çevirir. Figen tutuklanır. Mustafa bir kez daha Cemre’den ayrılmak zorunda kalır.

YENİ BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI?

Dizinin yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Fragmanın ilerleyen günlerde yayınlanması bekleniyor.

 

BAKMADAN GEÇME!