Demet Akalın'ın sözleri ortalığı karıştırdı! 'Kimse seni Türkiye’de iç çamaşırlarıyla sahnede görmek istemiyor'

Güncelleme Tarihi:

Demet Akalının sözleri ortalığı karıştırdı Kimse seni Türkiye’de iç çamaşırlarıyla sahnede görmek istemiyor
Oluşturulma Tarihi: Aralık 14, 2023 12:29

Son günlerde yaptığı açıklamalarla çok konuşulan Aleyna Tilki'ye eski dostu Demet Akalın'dan tepki geldi. Akalın genç popçu için "Kimse seni Türkiye’de iç çamaşırlarıyla sahnede görmek istemiyor" deyince ortalık karıştı.

Haberin Devamı

Aleyna Tilki, geçtiğimiz günlerde sosyal medya hesabında sahnelere çıkışının engellendiğini ve konserlerinin iptal edildiğini iddia etmişti.

Sektördeki popüler sanatçıların ve güçlü isimlerin kendisine engel olduğunu açıklayan Tilki, sesi titreyerek çektiği videoda sert sözler söyleyip, küfür etmesiyle gündem olmuştu.

'KİMSEYİ SUÇLAMA'

Aleyna Tilki'nin sözlerine Demet Akalın'dan yorum gecikmedi. Akalın, “Amerika’da yaşayacaksan orada hayatına devam et ama bence burada yapabileceğin çok şey var. Bence kimseyi de suçlama. Şimdi yani kimse seni Türkiye’de iç çamaşırlarıyla sahnede görmek istemiyor” deyince ortalık karıştı.

Demet Akalının sözleri ortalığı karıştırdı Kimse seni Türkiye’de iç çamaşırlarıyla sahnede görmek istemiyor

Haberin Devamı

'ELİNDE AYICIKLA ÜNLÜ OLDUN'

Demet Akalın'ın sözleri bazı takipçilerinin tepkisini çekti. Ünlü şarkıcıya hakaret dolu mesajlar yazıldı. Bunun üzerine Demet Akalın yeni bir açıklama yaptı: "Aleyna miniklerin starı. Elinde ayıcıkla ünlü oldu! Genç bir kızdı, koca kadın değil! Bizler mayoyla bile çıktık ama biz küçüklerin starı değildik. Sonra ben 'Ben Fero'yla evli mutlu çocukluyla aldım ama sonra da hiç mayo giymedim" sözleriyle kendini savundu.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!