Çukur'un yeni bölüm fragmanı yayınlandı! Kamal vuruluyor!

Güncelleme Tarihi:

Çukurun yeni bölüm fragmanı yayınlandı Kamal vuruluyor
Oluşturulma Tarihi: Aralık 08, 2019 20:57

Pazartesi akşamları ekranlara gelen Çukur'un 3. sezon 12. bölüm fragmanı yayınlandı. Çukur'un bu haftaki bölümünde, Vartolu’nun hamlesiyle Koçovalı kardeşler yeniden bir araya gelecek. Çukur’a kardeşini almaya giren Azer karşısında beklemediği birini bulacak. Peki, Çukur'un yeni bölümünde başka neler yaşanacak? İşte, Çukur'un yeni bölüm fragmanı...

Haberin Devamı

Show TV ekranlarında yayınlanan Çukur, 9 Aralık Pazartesi akşamı sevenlerinin karşısına çıkacak. Çukur'un yeni bölüm fragmanına Kemal'in vurulması damga vurdu. İşte, Çukur'un 79. bölüm fragmanları ve yeni bölümün kısa özeti.

ÇUKUR'UN YENİ BÖLÜMÜNDE NELER OLACAK?

Yamaç’ı, Timsah’ın saldırısından kurtaran gizemli isim merak konusu olacak. Vartolu’nun hamlesiyle Koçovalı kardeşler yeniden bir araya gelecek. Çukur’a kardeşini almaya giren Azer karşısında beklemediği birini bulacak. Aliço’nun yardımıyla Çukurlu kadınları kurtarmaya giden Kemal ve Metin büyük bir tehlikeyle karşılaşacak. Kardeşine karşılık Çukur’dan Kemal’i alan Azer ve Koçovalıların karşılaşması merakla beklenecek. Koçovalı kadınlar mahallede olanları takip ederken Saadet’in alacağı sürpriz karar herkesi şaşırtacak. Babasının katilini bulmak için gitmeye kararlı olan Vartolu’yla Yamaç’ın yüzleşmesi duygusal anlar yaşatacak. Çukur’un en sevilen karakterlerinden birinin sürpriz bir şekilde Çukur’a veda edeceği bölüm nefesleri kesecek.

Haberin Devamı

BAKMADAN GEÇME!