Çukur yeni bölüm fragmanı öncesinde ilk sahne geldi... Kim bu Emrah Komiser?

Güncelleme Tarihi:

Çukur yeni bölüm fragmanı öncesinde ilk sahne geldi... Kim bu Emrah Komiser
Oluşturulma Tarihi: Şubat 20, 2018 08:05

Çukur dizisinin yeni bölümünden ilk görüntüler geldi. 19 Şubat Pazartesi yayınlanan Çukur 17. bölümünde 'Vartolu öldü mü?' sorusuna yanıt arayan izleyiciler, Emrah Komiser şaşkınlığı yaşadı. Hem Vartolu'nun akıbetini hem de Emrah Komiser'in amacını merak eden dizi takipçileri şimdi yeni bölüm gelişmelerini araştırıyor. İşte Çukur yeni bölümden ilk görüntüler!

Haberin Devamı

Çukur dizisinin dün akşam yayınlanan son bölümün ardından yeni bölümden ilk sahne ekranlara geldi. Dizinin son bölümüne giriş yapan yeni isim Emrah Komiser ilgi çeken sahnelerle ilk bölümünde dikkat çekti. Yamaç'ın kontrolünden çıkan olaylar giderek hesaplanamaz bir boyut alıyor. Peki Çukur dizisinin son bölümünde neler yaşandı? İşte detaylar

Çukur son bölümde Vartolu'nun öldüğü haberi mahalleye bir müjde gibi yansırken, Yamaç'ın tavırları izleyicilerde Vartolu ölmedi mi sorusunu akıllara getiriyor. Yamaç'ın, Emmi ile yaptığı konuşma gizli tutulurken son bölümde büyük şaşkınlık yaratan isim Emrah Komiser, Sena'nın abisi çıkıyor. Yamam'ın olaylardan habersiz şekilde müdahale etmeye çalışması ve şuan için engel olamaması ileriki bölümlerde neler yaşanacağını daha da merak edilir hale getiriyor.

Haberin Devamı

Çukur’un 17. bölümünde; Vartolu’nun evinden çıkan cenaze tüm dengeleri sonsuza kadar değiştirecektir. Çukur’daki yüzleşme serisi hiç olmadığı kadar sert devam edecektir. Çukur’a gelen davetsiz misafir fırtına etkisi yaratacaktır. Başta Yamaç, Sena ve İdris olmak üzere herkes başına geleceklerden bihaberdir. Çukur’da dengelerin sarsıldığı, çalkantılı bir dönem başlıyor.

Yeni bölümden yayınlanan ilk sahnede ise Medet, Yamaç'ı vurmak isterken, Selim'i sırtından vuruyor. Peki tüm bu gelişmelerin ardından yeni bölümde neler yaşanacak? İşte Çukur son bölümde yaşananlar ve yeni bölümden ilk sahne

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!