Çukur 35. bölüm 2. fragmanı yayınlandı.. İşte merak edilen o sahne

Güncelleme Tarihi:

Çukur 35. bölüm 2. fragmanı yayınlandı.. İşte merak edilen o sahne
Oluşturulma Tarihi: Eylül 22, 2018 16:12

Çukur yeni bölüm fragmanı ekranlara geldi. Cumali ve Yamaç'ın önceki fragmanlarda yoğunlukla görüldüğü sahnelerin ardından büyük hesaplaşmanın başladığı görülüyor. Peki Çukur'un yeni bölüm fragmanında neler yaşanıyor? İşte dizinin bu hafta yayınlanacak bölümü öncesinde meydana gelen olaylar ve Çukur'un 35. bölümünde yaşanacaklara dair kısa özet

Haberin Devamı

Çukur’un merakla beklenen yeni bölüm 2. tanıtımı yayınlandı. Cumali kapısında yaralı halde bulduğu Yamaç’a yardım ederken Yamaç, Sena için endişeleniyor. Öfkesine hakim olamayan Cumali’nin, Yamaç’a “Aileni parçaladılar, aileni katlettiler. Karım da karım deyip duruyorsun!” sözlerinin gerilimi yükselttiği tanıtımda silahlar konuşuyor. Yamaç’ın Çukur sokaklarında ateş ettiği anlar heyecanı yükseltirken, Sena’yı bulan Mahsun’un neler yapacağı merakla bekleniyor.

Karakuzular, Çukur’da hakimiyetlerinin tadını çıkarırken beklenmedik anda Cumali’nin hapisten kaçıp mahalleye gelmesi tüm dengeleri değiştirecek. İntikam yemini eden Cumali, yıllar sonra kardeşi Yamaç ile yüzleşecek ve Karakuzular’a karşı hiç vakit kaybetmeden harekete geçecek. Karakuzular’la yaşadığı olayın şokunu üstünden atamayan Yamaç da ailesini ve Çukur’u eskisi gibi toparlayabilmek için bu büyük mücadeleye katılacak. Vartolu’nun da oyuna dahil olmasıyla işin rengi değişecek. Nefeslerin tutulacağı bölümde Çukur’un tam kalbinde beliren Karakuzular’ın gizemli adamı Ersoy’un mahalleliye söyleyecekleri büyük bir merakla beklenecek. Sena, Vartolu’nun itirafını sindirmeye çalışırken; Karakuzular ile Koçovalılar arasındaki savaş gittikçe alevlenecek.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!