Çukur dizisinin son bölümünde şoke eden anlar yaşandı! Yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Güncelleme Tarihi:

Çukur dizisinin son bölümünde şoke eden anlar yaşandı Yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı
Oluşturulma Tarihi: Mart 12, 2018 23:15

Çukur dizisi yayınlanan son bölümüyle izleyicilerine yine duygusal ve gerilim dolu dakikalar yaşatmaya devam etti. Her hafta pazartesi akşamı yayınlanan Çukur'un son bölümünde İdris’in, 'Bayramlarda gelirsin, elimi öpersin; belki saçını okşarım. Yok ben kalacağım diyorsan, kral olmak istersen sana oğlum demem!' sözleriyle kararı oğlu Salih’e bıraktı. Son bölümün bitmesinin hemen ardından yeni bölüm fragmanı merak edilmeye başlandı. Peki, Çukur dizisinin yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Haberin Devamı

Çukur dizisi ekranlara gelen son bölümüyle izleyicilerine yine hareketli dakikalar yaşatmaya devam etti. Her bölümüyle ayrı bir aksiyonu gündeme getiren Çukur dizisinin son bölümünde Yamaç’a meydan okuyan Baykal’ı, Nazım durdurmak istedi fakat işler oldukça karıştı. Son bölümün bitmesinin hemen ardından yeni bölüm fragmanı merak edilmeye başlandı. Peki, Çukur dizisinin yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

İdris’in, “Bayramlarda gelirsin, elimi öpersin; belki saçını okşarım. Yok ben kalacağım diyorsan, kral olmak istersen sana oğlum demem!” sözleriyle kararı oğlu Salih’e bıraktı. Çukur’a gelen Vartolu’nun, İdris Koçovalı’ya meydan okudu.

Yamaç’ın “Beyler ava çıkıyoruz, büyük av. Ateş yakacak malzeme alın yanınıza!” sözlerinin dikkat çektiği tanıtımda Yamaç’a meydan okuyan Baykal’ı, Nazım durdurmak istiyor. Aliço’nun korkuyla “Gidelim buradan, iyi değil burası!” sözleri Aliço ve Hale tehlike altında mı dedirtirken, Sena gözyaşları içinde annesine onu neden sevmediğini soruyor. Baykal’ın yaptıklarını hazmedemeyen Yamaç’ın öfke patlaması yaşadığı gerilim dolu anlar heyecanı yükseltiyor.

Haberin Devamı

ÇUKUR SON BÖLÜMDE NELER OLMUŞTU?

Çukur’un 19. Bölümünde; Kardeşi Yamaç’ın önüne geçerek kurşunların hedefi olan Selim, yaşam savaşı vermektedir. Koçovalı ailesi, bu üzücü olayla derinden sarsılırken geçmiş peşlerini bırakmayacaktır. Emrah’ın gelişiyle hayatının en zorlu dönemini yaşayan Sena, İzmir’den büyük bir sürprizle dönecek ve bu da işlerin seyrini tamamen değiştirecektir. “Selim, yaşam savaşını kazanabilecek mi?” sorusu büyük merak yaratırken Vartolu ile Yamaç’ın yüzleşmesi her iki tarafı da derinden etkileyecek. Öfke ve üzüntüyü bir arada yaşayan Vartolu için asıl büyük yüzleşme ise ona gerçek adıyla, Salih’le hitap eden İdris ile olacaktır.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!