Çocuklar Duymasın son bölümde neler yaşandı? 13. yeni bölüm fragmanı yayınlandı!

Güncelleme Tarihi:

Çocuklar Duymasın son bölümde neler yaşandı 13. yeni bölüm fragmanı yayınlandı
Oluşturulma Tarihi: Ekim 16, 2017 10:39

Çocuklar Duymasın son bölümde yaşanan olayların ardından yeni bölüm fragmanı merakla araştırılmaya başlandı. Son bölümde ameliyat konusunun yarattığı olay, aile içerisinde gerilime neden olmuştur. Çocuklar Duymasın 13. yeni bölüm fragmanında ise Tuna ve Gönül, kızlarının sosyal medyadaki takipçilerini eve davet etmesiyle şoka uğrayacaktır. İşte, Çocuklar Duymasın 13. yeni bölüm fragmanı ve detaylı bilgiler

Haberin Devamı

Çocuklar Duymasın dizisi bu hafta ekranlara gelen son bölümüyle izleyicilerine yine nefes kesen dakikalar yaşattı. Ekranlarda yayınlanmaya başladığı günden itibaren gerek konusu gerekse oyuncu kadrosuyla dikkat çeken dizi Çocuklar Duymasın'da heyecan doruktaydı. Dizinin bu hafta yayınlanan son bölümünde Kemal’in ameliyat olması gerektiğini duyan Meltem, babasını bir doktora daha götürmek istedi. İkinci gittikleri doktor da ameliyata gerek olmadığını söyleyince Meltem ve Haluk’un aklı karıştı. Son bölümün bitmesiyle yeni bölüm fragmanı merak edildi. Peki, Çocuklar Duymasın dizisinin yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Kemal’in ameliyat olması gerektiğini duyan Meltem, babasını bir doktora daha götürmek ister. İkinci gittikleri doktor da ameliyata gerek olmadığını söyleyince Meltem ve Haluk’un aklı karışır. Kemal şimdi ne yapacaktır?

Haberin Devamı

Haberi duyan herkes olaya müdahale etmeye çalışınca ortalık karışır. Haluk ve Meltem’in zor bir karar vermesi gerekmektedir.

Öte yandan Tuna, kas yapmak için ağır spora başlar. Salonu spor salonuna çeviren Tuna, Gönül’ü çıldırtırken, kendini sakatlayınca birbirinden komik anlar yaşanır. Gönül, Merve ve Orçun için bir özel ders hocası ayarlar. Çocukların özel ders hocalarıyla ilk buluşmaları oldukça ilginç olur.

BİR ÖNCEKİ BÖLÜMDE YAŞANANLAR

Meltem, Haluk’un her şeye “ hayır” demesinden çok şikayetçidir ve buna bir dur demek için, Haluk her “hayır” dediğinde nerede olursa olsun dans edecektir. Başlarda Meltem’i ciddiye almayan Haluk, Meltem’in her yerde ve her koşulda dans etmesinden çok rahatsız olur.

İlk duyduklarında TEOG’un kalkmasına çok sevinen Gönül ve ailesi şimdi ise, yeni sistemi çok merak etmektedir. Belirsizlikten bunalan Gönül, çocukların dersleri boşlamasından korkmaktadır.

Haluk stajyerleri eve yemeğe davet eder. Meltem sporda ayak bileğini incitince, yemek yapma işi Taş Fırın Haluk’a kalır. Haluk yemek yapmaya başlayınca ise ortalık karışır.

BAKMADAN GEÇME!