Çember: Ölüm Meleği konusu nedir, oyuncuları kimler? Çember: Ölüm Meleği filmi konusu ve oyuncuları

Güncelleme Tarihi:

Çember: Ölüm Meleği konusu nedir, oyuncuları kimler Çember: Ölüm Meleği filmi konusu ve oyuncuları
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 05, 2022 12:20

Çember Ölüm Meleği filmi konusu ve oyuncuları araştırılıyor. Kanal D yayın akışında bu akşam Çember serisinin Ölüm Meleği bölümü ekrana gelecek. Peki, Çember: Ölüm Meleği konusu nedir, oyuncuları arasında kimler var?

Haberin Devamı

Çember Ölüm Meleği filmi bu akşam Kanal D’de yayınlanacak. Yayın akışı içerisinde bulunan Çember Ölüm Meleği oyuncuları arasında Özgürcan Çevik, Tuvana Türkay, Serdar Orçin, Feriha Eyüpoğlu gibi isimler bulunuyor.

ÇEMBER: ÖLÜM MELEĞİ KONUSU

Karakola yanında tekerlekli sandalyede oturan bir adamla gelen yaşlı bir kadın, tekerlekli sandalyede oturan adamı öldürdüğünü itiraf eder. Yaşlı adamın gerçekten öldüğünü anlayan polisler, cinayeti özel birime haber verirler. Polislerimiz hem ölen adamın hem de kadının kimliğini öğrenmek için, zorlu bir oyuna sürüklenirler. Yaşlı kadın her ne kadar bu oyunla ekibimizin sinirlerini yıpratsa da kadının planı sadece bu kadar değildir. Ekip yaşlı adamın cinayetini araştırdıkça daha korkunç ve tüyler ürpertici bir gerçekle karşılaşır.

Haberin Devamı

ÇEMBER: ÖLÜM MELEĞİ FİLMİ OYUNCULARI

Çember: Ölüm Meleği oyuncuları arasında Özgürcan Çevik, Tuvana Türkay, Serdar Orçin, Feriha Eyüpoğlu, Tolga Ortancıl, Sibel Atasoy, Boğaç Kutal, Melisa Bober, Yalçın Bulut, Yavuz Pekdiker gibi isimler bulunuyor.

BAKMADAN GEÇME!