Burcu Özberk kimdir, kaç yaşında? O Ses Türkiye'de Sibel Alaş'ın 'Bende Hüküm Sür' şarkısını seslendirdi

Güncelleme Tarihi:

Burcu Özberk kimdir, kaç yaşında O Ses Türkiyede Sibel Alaşın Bende Hüküm Sür şarkısını seslendirdi
Oluşturulma Tarihi: Aralık 31, 2020 20:45

Burcu Özberk'in hayatı, O Ses Türkiye yılbaşı özel yayınıyla beraber gündeme geldi. O Ses Türkiye yılbaşı bölümünde Sibel Alaş'ın 'Bende Hüküm Sür' şarkısını seslendiren Burcu Özberk'in performansı şimdiden merak konusu oldu. 2020'nin Ekim ayında FOX'ta başlayan Çocukluk dizisinde Ayşegül karakterini canlandıran başarılı oyuncu geçen yıl Kanal D'nin ilgi gören dizisi Afili Aşk'ta başrolde yer almıştı. İşte, Burcu Özberk'in biyografisi ve hayatıyla ilgili merak edilenler...

Haberin Devamı

Türk dizi ve tiyatro oyuncusu Burcu Özberk, 12 Aralık 1989 tarihinde Eskişehir'de dünyaya geldi. Hacettepe Üniversitesi Ankara Devlet Konservatuvarı tiyatro bölümü mezunu olan Burcu Özberk, İlk ekran deneyimini 2013 yılında Muhteşem Yüzyıl dizisinde yaşamış, bu dizide Huricihan Sultan karakterini canlandırmıştır.

Güneşin Kızları dizisindeki Nazlı Yılmaz karakteri kariyerinde dönüm noktası olmuştur. Erdal Beşikçioğlu'nun Tatbikat Sahnesi'nde Marquis de Sade Quills ve Woyzeck Masalı adlı oyunlarda rol almıştır. 2017-2018 yılları arasında TRT 1'de yayımlanan Aslan Ailem dizisinde oynamıştır. Ardından Direniş Karatay filminde Türkan karakterini canlandırmıştır. En son Kanal D'de yayımlanan Afili Aşk dizisinde oynamıştır. 2020'nin Ekim ayında FOX'ta başlayan Çocukluk dizisinde Ayşegül karakterini canlandırmıştır.

Haberin Devamı

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!