Burcu Özberk kimdir, kaç yaşındadır? Burcu Özberk hangi dizilerde oynadı?

Güncelleme Tarihi:

Burcu Özberk kimdir, kaç yaşındadır Burcu Özberk hangi dizilerde oynadı
Oluşturulma Tarihi: Eylül 18, 2019 21:39

Afili Aşk'ta Ayşe karakterine hayat veren Burcu Özberk, dizide gösterdiği performans ile adından söz ettirmeye devam ediyor. 'Burcu Özberk kimdir?' sorusu dizi ile beraber yanıtını arayan konuların başında gelmeye başladı. Ünlü oyuncunun, biyografisini öğrenmek isteyenler, internette Burcu Özberk'in hayatını sorguluyor. Peki Burcu Özberk kaç yaşında ve hangi dizilerde oynadı? İşte, o isim ile ilgili merak edilenler.

Haberin Devamı

"Güneşin Kızları" isimli dizi ile televizyon kariyerinde çıkış yakalayan genç oyuncu Burcu Özberk, internette hayatı en çok araştırılan ünlü isimler arasında yer alıyor. Afili Aşk'ın Ayşe'si Burcu Özberk, dizide 20’li yaşlarının başında, güzel, zarif, bir karaktere hayat veriyor. İşte, ünlü oyuncunun merak edilen biyografisi hakkında detaylar.

BURCU ÖZBERK KİMDİR? HANGİ DİZİLERDE OYNADI?

Burcu Özberk 12 Aralık 1989'da Eskişehir'de dünyaya gelmiştir.

Hacettepe Üniversitesi Ankara Devlet Konservatuarı tiyatro bölümü mezunu olan Özberk, İlk ekran deneyimini Muhteşem Yüzyıl dizisinde yaşamıştır, bu dizide canlandırdığı Huricihan Sultan karakteri ile beğeni kazanmıştır.

Güneşin Kızları dizisindeki Nazlı Yılmaz karakteri hayatının dönüm noktası olmuştur. Erdal Beşikçioğlu'nun Tatbikat Sahnesi'nde Marquis de Sade Quills ve Woyzeck Masalı oyunlarda rol almıştır.

Haberin Devamı

Muhteşem Yüzyıl 2013 Huricihan Sultan

Güneşin Kızları 2015-2016 Nazlı Yılmaz Başrol

Şahane Damat 2016 Melike Sağlam Başrol

Badem Şekeri 2017 Başrol

Badem Şekeri 2 2017 Başrol

Badem Şekeri 3 2017 Başrol

Aslan Ailem 2017/2018 Burcu ölgun Başrol

Direniş Karatay 2018 Türkan Başrol

Afili Aşk 2019- Ayşe Özkayalı Başrol

BAKMADAN GEÇME!