Buray'dan şaşırtan açıklama: Ezgi ile evlilik olacağını sanmıyorum

Güncelleme Tarihi:

Buraydan şaşırtan açıklama: Ezgi ile evlilik olacağını sanmıyorum
Oluşturulma Tarihi: Aralık 16, 2023 14:44

Buray, Kral Müzik YouTube kanalında Serhat Tekin’in konuğu oldu.

Haberin Devamı

Oyuncu Ezgi Şenler ile ilişki yaşayan ünlü şarkıcı, “Ezgi Şenler’in işlerine karışır mısın? Mesela senaryolara bakar mısın?” sorusuna şöyle yanıt verdi: “Yok, karışmam. İşine saygı duyuyorum. O kendine yakışanı, en iyi gelen şeyi seçebilecek biri. Tavsiye verdiğimiz zamanlar oluyor işlerimizde. Destek veriyoruz birbirimize. Ezgi’nin geleceği çok parlak. Yetenekli biri.” Buray, “İleride evlilik haberini alır mıyız?” sorusu üzerine de “Sanmıyorum. Ben bir kere denedim. Olmuyor. Zor bir hayat stili. Ama tabii büyük de konuşmak olmaz” dedi. Şarkıcı, şu an mutlu bir ilişkileri olduğunu ve birlikte güzel anılar biriktirdiklerini söyledi.

Ses kaslarım Arnold’ın pazıları gibi

Buray, beğeni toplayan sahne performansları için “Çocukluğumdan beri şarkı söylüyorum ve sahne için yaratıldığımı düşünüyorum. 9-10 gece üst üste konser yaptım ve hiç sesim kısılmadı. Ses kaslarım Arnold Schwarzenegger’in pazıları gibidir” dedi.

Haberin Devamı

Kim kime ne demiş, kim nereye gitmiş ve neler yapmış? Sinema, sahne ve televizyonda neler olmuş? Magazin dünyasından kısa haberler...

KIVANÇ'LA ÇOK MUTLUYUZ

Sedef Avcı önceki gün Sephora’nın Galataport’taki etkinliğinde görüntülendi.

Buraydan şaşırtan açıklama: Ezgi ile evlilik olacağını sanmıyorum

Avcı, şu sıralar oğlu Can ile ilgilendiğini söyledi: “Kıvanç (Kasabalı) program çekimleri için şehir dışında. Özlüyoruz tabii ki ama sonuçta bu mesleğin cilvesi böyle şeyler. Can ile birlikte vakit geçirip senaryo okuyorum.” Oyuncu, eşi hakkında çıkan ayrılık haberleriyle ilgili şu açıklamayı yaptı: “Kıvanç şehir dışında, ben de dostlarımla etkinliklerde oluyorum. Beni tek başıma görünce bu tarz haberler çıkarıyorlar. Kesinlikle öyle bir şey yok. Biz gayet mutluyuz.” (Deniz BOY)

HEM AKSİYON HEM KOMEDİ

Ersoy Güler’in yazıp yönettiği, başrollerini Toygan Avanoğlu, Pelin Orhuner ve Hüseyin Avni Danyal’ın üstlendiği “Sağ Salim 3: Ölü ya da Diri” filmi 22 Aralık’ta vizyona giriyor.

Buraydan şaşırtan açıklama: Ezgi ile evlilik olacağını sanmıyorum

Haberin Devamı

Filmin basın gösterimi önceki gün Özdilek AVM’de yapıldı. Soruları yanıtlayan Ersoy Güler, “Sağ Salim aynı mizahında. Biraz daha komedisi ve aksiyonu yüksek bir film oldu” dedi. (Sayit DURMAZ)

 40 YAŞ GENÇLEŞTİ

Aydemir Akbaş, başrolünü Şafak Sezer’le paylaştığı “Kolpaçino 4” filmi için gençleşti.

Buraydan şaşırtan açıklama: Ezgi ile evlilik olacağını sanmıyorum

Filmde, Aydemir Akbaş’ın canlandırdığı ‘Sabri’ karakterinin gençliğine dönüldü. 87 yaşındaki usta oyuncu, sahnenin çekimi için sete getirilen özel makyaj ekibinin çalışmasıyla 40 yaş gençleştirildi. Şafak Sezer’in senaryosunu da yazdığı, yönetmenliğini Kamil Çetin’in, yapımcılığını ise Polat Yağcı’nın üstlendiği “Kolpaçino 4” 12 Ocak 2024’te vizyona girecek.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!