Bu yaz da aÄŸlamaya devam

Güncelleme Tarihi:

Bu yaz da aÄŸlamaya devam
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 19, 2017 14:25

Yaz sezonunda romantik komedilerle hafiflemek isteyenleri koca bir hayal kırıklığı bekliyor. Kanallar yaz dizilerine hiç heves etmedikleri gibi, önümüzdeki haftalarda yayına giren çoğu dizide kahkahadan çok gözyaşı var.

Haberin Devamı

Kalp Atışı (Show TV)

Yazın hastane dizisi izlemek, mevsimsel ritüelimiz. Bu sezonun doktorlu romansı da Öykü Karayel ve Gökhan Alkan’dan geliyor. Hırçın cerrah Eylül, bir nevi ulvi mentor gibi hayatına giren başarılı doktor Ali Asaf’a âşık oluyor. Olaylar elbette yaz geleneğine uygun; Ege’de başlıyor, İstanbul’da sürüyor. Karayel ve Alkan şimdiden tatlı bir çift olmuşa benziyorlar. Dizinin haziranda başlaması bekleniyor.

Bu yaz da aÄŸlamaya devam

Kanatsız Kuşlar (atv)

atv bu yıl ‘Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’ dışında talihsiz bir sezon geçirdi. ‘İkisini de Sevdim’in ikinci bölümde iptal edilmesi gibi rekor başarısızlıklar yaşandı. Bu sezon umutlarının bağlandığı melodram ‘Kanatsız Kuşlar’ da boşluğu doldurmak için hızlıca kotarılmışa benziyor. Dört kardeşin acıklıda sınır tanımayan hayatı, genç bir annenin bitmeyen çilesi atv’nin yüzünü güldürecek mi önümüzdeki ay öğreneceğiz.

Haberin Devamı

Bu yaz da aÄŸlamaya devam

Türk Malı (Star TV)

‘Modern Family’ye en çok yaklaştığımız an, Şafak Sezer’in pizzayı dürüm yapıp yemesi, Mehmet Ali Erbil’in yine bir kart zampara rolünde Doğu Avrupalı genç kızların peşine düşmesi, modernle ‘Türk malı’ absürtlüklerin coşkuyla çatışması olacak. Star TV’nin doğru taktikle akışa aldığı ‘Türk Malı’ geçiş sezonunun tek klasik sitcom’u olması sebebiyle yerini şimdiden sağlama aldı. Dizi 28 Mayıs Pazar günü başlıyor.

Bu yaz da aÄŸlamaya devam

Deli Gönül (Fox TV)

Tuvana Türkay, ‘Yer Gök Aşk’taki Bade’nin etkisini unutturacak ilk rolüne ‘Deli Gönül’le kavuşmuş olabilir. Bu yaz kanallar, romantik komedilerdense, otantik melodramlara yönelmiş görünüyor. Murat Ünalmış ve Tuvana Türkay’ın Hatay’da geçecek aşk öyküsü de ana sezona uzaması beklenen iddialı işlerden biri.

Haberin Devamı

Bu yaz da aÄŸlamaya devam

 

Â

Bu yaz da aÄŸlamaya devam

 

 

Burcu Biricik oynasa harika olur dediÄŸimiz 5 rol!

 

 

BAKMADAN GEÇME!