Bir Zamanlar Çukurova son bölümü sonrası yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Güncelleme Tarihi:

Bir Zamanlar Çukurova son bölümü sonrası yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı
Oluşturulma Tarihi: Ocak 17, 2020 00:07

ATV ekranlarında yayınlanan Bir Zamanlar Çukurova perşembe akşamı sevenleriyle buluştu.Sevilen dizinin bu haftaki bölümüne Adnan'ın alevler içinde kalması ve hastanede yaşanan doğum anı izleyenleri heyecanlandırdı. Merak uyandıran bölüm sonrası Bir Zamanlar Çukurova yeni bölüm fragmanı şimdiden araştırılmaya başlandı. Peki, Bir Zamanlar Çukurova son bölümü sonrası yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? İşte, dizinin yeni bölümüne dair ayrıntılı bilgiler.

Haberin Devamı

Bir Zamanlar Çukurova 16 Ocak Perşembe akşamı heyecanlı bir bölümle ekranlara geldi. Dizinin bu haftaki bölümünde Müjgan ve Züleyha hastaneden doğum için yan yana geldi. Peki, Bir Zamanlar Çukurova 52. bölüm fragmanı yayınlandı mı? İşte, merak edilenler.

Dizinin yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Fragman yayınlandığı zaman haberlerimizde yer vereceğiz.

SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Züleyha, Müjgan'ın davranışları için konuşmaya Yılmaz ile buluştuğu sırada sancısı tutunca, hastaneye giderler. Aynı sırada Müjgan ise tek başına hastanededir. İki kadın yan yana doğuma alınır! İki aile de kapının önünde heyecan ve endişe dolu bir bekleyişe başlayacaktır. Ancak iki taraf da diğer doğumun da başladığını bilmeden geldiğinden, doğumhanenin kapısında Demir ve Yılmaz yine birbirine girer. Fekeli ve Hünkar da, kalp kırıklıklarını bir kenara bırakıp evlatlarını birer kenara çeker. İki aile aralarındaki tüm savaşa rağmen, şimdi aynı şey için dua ederek o kapıda hayatlarının en uzun bekleyişini yaşar.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!