Bir Zamanlar Çukurova son bölümde Yılmaz'ın ölümü şoke etti... İşte Bir Zamanlar Çukurova 78. son bölümde yaşananlar

Güncelleme Tarihi:

Bir Zamanlar Çukurova son bölümde Yılmazın ölümü şoke etti... İşte Bir Zamanlar Çukurova 78. son bölümde yaşananlar
Oluşturulma Tarihi: Aralık 25, 2020 05:31

Bir Zamanlar Çukurova 78. son bölüm tek parça yayınlandı. Yılmaz'ın ölümünün damga vurduğu Bir Zamanlar Çukurova'nın 24 Aralık Perşembe akşamı izleyici karşısına çıkan son bölümünde, Demir ve Yılmaz'ın hastanede helalleşmesi dikkat çekti. Fikret'in Müjgan'a ihtiyaç duyduğu ilgiyi göstermesi ve Yılmaz’ın mülkleri ile ilgili görüşmelerine devam etmesi ise Bir Zamanlar Çukurova'nın 78. son bölümünde ekranlara yansıdı. Tüm bu gelişmeler sonrası gözler dizinin yeni bölüm fragmanına çevrildi. İşte, kaçıranlar için Bir Zamanlar Çukurova 78. son bölüm kesintisiz izleme ekranı ve bu haftaki bölümün özeti.

Haberin Devamı

Bir Zamanlar Çukurova 78. son bölümü ile 24 Aralık Perşembe akşamı ekranlara geldi. Atv ekranlarında yayınlanan dizinin bu haftaki bölümünde uçurumdan yuvarlanarak kaza yapan Yılmaz'ın hastanede Züleyha'nın yanında son nefesini vermesi damga vurdu. Yılmaz'ın ölüm haberini alan Fekeli'nin gözyaşlarına boğulması izleyenleri derinden etkiledi. Dizini kaçıranlar için Bir Zamanlar Çukurova'nın tamamı internet üzerinden paylaşıldı.

BİR ZAMANLAR ÇUKUROVA SON BÖLÜMÜ İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

YENİ BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI?

Dizinin yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Fragmanın önümüzdeki hafta ekranlara gelmesi tahmin ediliyor. 

BİR ZAMANLAR ÇUKUROVA 78. BÖLÜMDE NELER OLDU?

Aşkın sınırsız, kavganın ölümüne, umudun inadına yaşandığı Çukurova’da kader kartları baştan dağıtılıyor! Demir ve Müjgan boşanmayı kabul etmiştir. Züleyha ve Yılmaz Adnan’ı alıp, yeni evlerine yerleşir… Ama kaderin bu aşk üzerindeki hikayesi henüz sona ermemiştir!

Haberin Devamı

Mahkemeye birlikte giden Demir ve Züleyha’nın arkasından, Kerem Ali’nin hastaneye götürüldüğü haberi ile fırtına gibi yola çıkan Yılmaz, otomobili ile uçurumdan yuvarlanır! Gözleri önünde gerçekleşen kazanın ardından, Züleyha gözyaşları ve çığlıklar ile yardım için çırpınırken, Demir, ağır yaralı Yılmaz’ı oradan çıkarmak için canını dişine takacaktır! Son bir gayretle, Yılmaz’ı kucaklayarak uzaklaştıkları anda ise otomobil havaya uçacaktır!

Adeta bir can pazarı yaşanır ve Demir ile Züleyha, Yılmaz’ı hastaneye yetiştirir! Ağır yaralı olan Yılmaz ameliyata alınırken, haber de Çukurova’ya yayılır!
Ancak, Müjgan ve Fikret’e kimse ulaşamaz! Bu durum Behice’yi bile telaşlandıracaktır!

Fekeli ve Züleyha, Demir’e nasıl teşekkür edeceklerini bilemezler! Uzun bir ameliyat sonrası, Yılmaz gözlerini açacaktır. Olan biteni hayal meyal da olsa hatırlayan Yılmaz da can düşmanına can borçludur! İki ezeli rakip, hastane odasında, birbirlerine hem haklarını helal edecektir, hem de her ikisi de evlatlarını birbirine emanet edecek kadar, eski defterleri kapatacaktır!  Tüm bu hengame içinde, Fikret hem Müjgan’a ihtiyaç duyduğu yakınlığı gösterecektir, hem de Yılmaz’ın mülkleri ile ilgili görüşmelerine devam edecektir.
Fikret’in hastane ziyaretinde ise şehrin yeni doktoru kendisini beklemektedir!

Haberin Devamı

Saniye artık Sevda ile savaşmaktan hiç çekinmez hale gelecektir. Haminne, Sevda’ya Hünkar’ı anlattıkça, evin içinde gerginlik de artacaktır!
Savaşın gerilimi artarken, Sevda’nın tüm çalışanlarla birlikte mutfağa girmesi ise herkesi şaşkına çevirecektir!  Saniye, artık konakta da, Çukurova’da da kalmamaya karar verecektir.  Tüm bunlar olurken, kader ise İstanbul’dan bir gece kara trene binip gelen Züleyha ve Yılmaz ile başlayan, Hünkar’ı, Fekeli’yi, Demir’i, Müjgan’ı ve tüm Çukurova’yı derinden etkileyen, değiştiren bu hikayede yeni bir sayfa açmak için beklemektedir.
yen

BAKMADAN GEÇME!