İbrahim Çelikkol diziden ayrıldı mı? Bir Zamanlar Çukurova dizisinde Hakan öldü mü? Şaşırtan fragman

Güncelleme Tarihi:

İbrahim Çelikkol diziden ayrıldı mı Bir Zamanlar Çukurova dizisinde Hakan öldü mü Şaşırtan fragman
Oluşturulma Tarihi: Haziran 02, 2022 17:26

Bir Zamanlar Çukurova izleyicileri Hakan Gümüşoğlu’nun diziden ayrılıp ayrılmadığını merak ediyorlar. Perşembe akşamları ekrana gelen dizinin yeni bölüm fragmanı akıllarda soru işaretleri oluşturdu. Betül’ün ateş etmesinin ardından Züleyha’nın önüne atlayan Hakan kurşunların hedefi oldu. Peki, Bir Zamanlar Çukurova dizisinde Hakan öldü mü? İbrahim Çelikkol diziden ayrıldı mı?

Haberin Devamı

Bir Zamanlar Çukurova dizisinde Hakan Gümüşoğlu karakterine İbrahim Çelikkol hayat veriyor. Dizinin merak edilen karakterlerinden biri olan Hakan yeni bölüm tanıtımında vuruluyor. Finaline sayılı bölüm kalan dizide Betül Züleyha’ya ateş ediyor. Züleyha’nın önüne atlayan Hakan vuruluyor.

BİR ZAMANLAR ÇUKUROVA DİZİSİNDE HAKAN ÖLDÜ MÜ?

Bir Zamanlar Çukurova dizisinin yeni bölüm fragmanında Betül Züleyha’ya ateş ediyor. Züleyha’nın önüne atlayan Hakan vuruluyor. Doktor hastaneye kaldırılan Hakan’ın öldüğü açıklıyor. Yeni bölümde olayın netlik kazanması bekleniyor.

Bir Zamanlar Çukurova’nın son üç bölümü yayınlanacak ve bunun ardından dizi final yapacak.

YENİ BÖLÜM ÖZETİ

Betül'ün kurşunlarından son anda kurtulan Züleyha, kendisine kurulan tuzağı görerek Betül ve Şermin'i ters köşeye yatırmak üzere Çolak'la işbirliği yapmaya karar verir. Hakan, Abdülkadir'i kaçırmak için gizlice çalışırken, Züleyha'nın durumu öğrenmesi ile çiftin arasında aşılmaz bir duvar örülür!

Haberin Devamı

İbrahim Çelikkol diziden ayrıldı mı Bir Zamanlar Çukurova dizisinde Hakan öldü mü Şaşırtan fragman

Çolak'la birlikte kurdukları oyunla Betül ve Şermin'i rezil eden Züleyha, Hakan'ın kendisiyle vedalaşmak üzere gelişi ile şoke olur. Tam bu sırada intikam almak üzere konağa gelen Betül'ün sıktığı kurşun, Züleyha'nın önüne atlayan Hakan'a isabet eder!

BAKMADAN GEÇME!