Bir Derdim Var ilk bölüm izleme ekranı | Bir Derdim Var 1. bölüm ekranlara damga vurdu... İşte 2. yeni bölüm fragmanı ve ilk bölümde yaşananlar!

Güncelleme Tarihi:

Bir Derdim Var ilk bölüm izleme ekranı | Bir Derdim Var 1. bölüm ekranlara damga vurdu... İşte 2. yeni bölüm fragmanı ve ilk bölümde yaşananlar
Oluşturulma Tarihi: Kasım 10, 2023 02:34

Bir Derdim Var 1. bölüm izleme ekranı, ilk bölümü kaçıranlar yada yeniden izlemek isteyenler tarafından ziyaret ediliyor. Kanal D ekranlarında seyirci karşısına çıkan AyNa Yapım imzalı, başrollerini Birce Akalay ve Mert Fırat üstlendiği Bir Derdim Var 9 Kasım tarihinde 1. bölümü ile ekranlara damga vurdu. Dizinin birinci bölümünde Ergen ve çocuk psikiyatri servisinde şef doktor olan Nilüfer'in yangında kalan Senem’i kurtarmasıyla başlayan hikaye dikkat çekti. Tüm bunların ardından Bir Derdim Var 2. bölüm fragmanı yayınlandı. İşte, Bir Derdim Var son bölüm full HD kesintisiz izleme ekranı ve yeni bölüm fragmanı.

Haberin Devamı

Bir Derdim Var 1. bölüm tek parça yayınlandı. Kadrosunda Birce Akalay, Mert Fırat, Engin Hepileri, Erdem Şenocak, Başak Gümülcinelioğlu, Neslihan Arslan, İdil Sivritepe, Sennur Nogaylar, Sami Aksu, Uğur Karabulut, Ata Artman, Eylül Ersöz, Esila Umut, Ezgi Gör, Ava Yaman, Ataberk Mutlu ve Efe Poylu gibi birbirinden ünlü isimlerin yer aldığı Bir Derdim Var ilk bölümüyle izleyenlerden büyük beğeni topladı. Bir Derdim Var 1. bölümünde kızının akran zorbalığı yaşadığını anlatan Özlem, Senem’in çıplak fotoğraflarının sosyal medyaya düştüğünü söylerken, tutuklanıp ıslahevine gönderilen Kuzey, ambulansla hastaneye getirildi. İşte, Bir Derdim Var ilk bölüm full HD kesintisiz izleme ekranı ve 2. bölüm fragmanı.

BİR DERDİM VAR İLK BÖLÜMÜ İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

Haberin Devamı

BİR DERDİM VAR 1. BÖLÜMDE NELER OLDU?

Nilüfer yangının ortasında kalan Senem’i kurtarmaya gitti. İntihar etmek isteyen Senem’e yardım eli uzatan Nilüfer başarılı oldu. Senem’im annesiyle görüşen Nilüferi Özlem'den kızı hakkında bilgi aldı.

Kızının akran zorbalığı yaşadığını anlatan Özlem, Senem’in çıplak fotoğraflarının sosyal medyaya düştüğünü söyledi. O görüntülerin ardından zor günler geçirdiğinden bahsetti.

HİKAYE

Ergen ve çocuk psikiyatri servisinde şef doktor olan Nilüfer, ergenlerin kırılgan ruhlarındaki sorunları keskin bir zekayla çözmesiyle tanınır. Güçlü sezgileri ve derin hisleri sayesinde genç hastalarının her zaman çözülmesi imkansız gibi görünen durumlarını soruşturma yapan bir dedektif dikkatiyle çözer. Nilüfer’in aynı zamanda yıllardır herkesten sakladığı büyük bir sırrı vardır. Zor geçen ergenlik döneminde ona konulan Depersonalizasyon derealizasyon bozukluğu teşhisi. Ne pahasına olursa olsun bunu herkesten saklamak zorundadır. Aksi taktirde aşkla yaptığı mesleğini elinden alacak tek şey bu olacaktır. Fakat bu hastalık aynı zamanda Nilüfer’in yeteneğidir de. İlaçlar ve kendi iradesiyle kontrol altında tutmaya çalıştığı halüsinasyonu olan kendisinin 15 yaşındaki ergen hali sayesinde birçok içinden çıkılması imkansız vakaları çözüme ulaştırıyordur. Bir nevi akıl, rehberidir Nilüfer’in...

Haberin Devamı

BİR DERDİM VAR 2. BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI


Bir Derdim Var 2. Bölüm Fragmanı yayınlandı!

Beste, yaşadığı kötü olayları insanlara şiddet göstererek dışa vurur. Nilüfer, Beste ile tanışır ve yaşadığı olayları derinlemesine incelemeye başlar. Nilüfer, Beste'nin şiddet gördüğünü ve bu sebeple dışarıya da şiddet gösterdiğini düşünmeye başlar. Nilüfer Beste'nin ailesiyle görüşür ve şiddet görüp görmediğini sorar. Peki Nilüfer, Beste'yi kazanabilecek mi?

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!