Benim Adım Melek'in yeni bölüm fragmanı yayınlandı! 18. bölümde neler olacak?

Güncelleme Tarihi:

Benim Adım Melekin yeni bölüm fragmanı yayınlandı 18. bölümde neler olacak
Oluşturulma Tarihi: Ocak 28, 2020 23:04

Çarşamba akşamları ekranlara gelen Benim Adım Melek'in yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Hastalığı ile uğraşan Melek'in velayet davasında çocuklarıyla ilgili vereceği karar bu haftaya damga vuracak. Melek’i affedemeyen Seyitali'nin, torunlarının uğruna nasıl bir anlaşmaya imza atacağı ise merak konusu olacak. Peki, Benim Adım Melek'te bu hafta neler olacak? İşte, Benim Adım Melek'in 18. bölüm fragmanı ve özeti.

Haberin Devamı

TRT1 ekranlarında yayınlanan Benim Adım Melek 29 Ocak akşamı yeni bölümü ile sevenleriyle buluşacak. Benim Adım Melek'in bu haftaki bölümünde heyecanlı anlar yaşanacak. İşte, Benim Adım Melek yeni bölüm fragmanı ve 18. bölümün özeti.

YENİ BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Mahkemeye sağlık raporunu sunarsa hastalığı ortaya çıkacak olan Melek, çocuklarının velayetinden vazgeçmek zorunda mı kalacak? Kerem, acısını yüreğinde taşırken annesinin üzülmemesi için çırpınıp duracak.

Defne’yse halden anlamaz tavırlarıyla Melek’in yürek yarası olmaya devam edecek. Halil ve Mirza, locada yüzleştikleri gerçekle şok olurlarken, elleri kolları bağlanacak. Melek’i affedemeyen Seyitali, torunlarının uğruna nasıl bir anlaşmaya imza atacak?

Haberin Devamı

Beklenmedik bir misafirin sözleri Seyitali ve Cumali’yi derinden sarsarken, güçten düşen Melek’i apartmanın önünde bekleyenler kimler olacak?

BAKMADAN GEÇME!