Babam ve Ailesi 3. yeni bölüm fragmanında Mert umduğunu bulamıyor!

Güncelleme Tarihi:

Babam ve Ailesi 3. yeni bölüm fragmanında Mert umduğunu bulamıyor
Oluşturulma Tarihi: Ekim 03, 2016 18:50

Babam ve Ailesi 3. yeni bölüm fragmanıyla izleyenlerin nefesini kesecek. Kanal D ekranlarının yeni yapımı olan Babam ve Ailesi yeni bölümüyle bu akşam ekranlarda olacak. Başladığı günden itibaren olumlu tepkiler alan dizinin yeni bölümünde heyecanlı dakikalar yaşanacak. Yeni bölümde babası ile ilgili gerçekleri hastaneden çıktıktan sonra öğrenen Mert, ailesine haber vermeden Adana’ya gider. İşte, Babam ve Ailesi 3. bölüm fragmanı.

Haberin Devamı

Kanal D ekranlarının izleyecileri şoke eden dizisi Babam ve Ailesi 3. bölümüyle bu akşam Kanal D ekranlarında olacak. Sevilen dizinin yeni bölümünde heyecan seviyesi çok yüksek olacak. Yeni bölümde Adana'ya giden Mert'in niyeti Kadir’le konuşup, onu ailesiyle yaptığı anlaşmadan vazgeçirmektir. İşte, Babam ve Ailesi 3. bölüm fragmanıyla sizlerle.

YENİ BÖLÜMDE NELER OLACAK

Babası ile ilgili gerçekleri hastaneden çıktıktan sonra öğrenen Mert, ailesine haber vermeden Adana’ya gider. Niyeti Kadir’le konuşup, onu ailesiyle yaptığı anlaşmadan vazgeçirmektir. Kadir’le görüşmesi Mert’in beklediği gibi gitmez. Kavga edip karakola düşerler. Kadir, Kemal’in Adana’ya gelip onları karakoldan çıkarmasının ardından dayısı Fadıl’dan Nilgün’ün ameliyattan önce kendisine yalan söylediğini, hiçbir zaman Kemal’le evlenmeye niyeti olmadığını öğrenir. Ortaya çıkan sırların ardından Kadir’in annesine, Mert’in babasına sunduğu şartlar Kemal ve Nilgün’ün bir araya gelmesini imkansız hale getirir.

Haberin Devamı

BABAM VE AİLESİ 3. BÖLÜM FRAGMANI

SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI

Kadir'in teklifi her iki aile tarafından da onur kırıcı bulunsa da, Mert'in gittikçe ağırlaşan durumu karşısında teklifi kabul etmek zorunda kalırlar. Nilgün, ameliyata girecek olan oğlu Kadir için endişelenirken, Suzan'ın hazırladığı intikam planından habersizdir. Oğulları ameliyattayken Suzan'ın planlarını öğrenen Kemal’in tepkisi ise çok sert olacaktır.

BABAM VE AİLESİ 3. BÖLÜM 2. FRAGMANI

BAKMADAN GEÇME!