Ayça Ayşin Turan: Oyunculuk özgürleştiğim alan

Güncelleme Tarihi:

Ayça Ayşin Turan: Oyunculuk  özgürleştiğim alan
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 03, 2023 07:56

AYÇA Ayşin Turan, MAG’in mayıs sayısına kapak oldu.

Haberin Devamı

Oyuncu, “Hayatınızda neleri değiştirmek isterdiniz?” sorusuna şu yanıtı verdi:

“Dışarıdan, soğuk ve mesafeli bir insan imajı veriyorum. Sanırım bunu değiştirmek isterdim. Bir de bu kadar sabırlı ve alttan alan bir insan olmak istemezdim. Bazen karşımdakini kırmamak için birçok şeyi içime atıyorum ve bu daha sonra bende keskin kopuşlara sebep oluyor. Bunu da değiştirmek isterdim.”

Turan, kamera arkasından kamera önüne geçişinin hayatında dönüm noktası olduğunu ifade etti:

“Normalde çok sakin ve utangaç bir yapım var ama oyunculuk öyle değil. Kendi sınırlarının ötesine geçip başka karakterlere hayat vermen ve onlarla empati kurman gerekiyor. Oyunculuk benim en özgürleştiğim alanım ve dönüm noktam.”

Çekimlerde totemim var

Ayça Ayşin Turan, çekimler sırasında bazı totemleri olduğunu dile getirdi:

Haberin Devamı

“Adı üzerinde totem, o yüzden paylaşmak doğru olmaz. Ama role hazırlanırken kapanıyorum. Oyuncu koçumla gece gündüz çalışıyorum. Senaryoyu iyi analiz etmeye çalışıp yönetmenlerimle ve senaristlerle paralel ilerlemeye çalışıyorum. Karakteri derinlemesine anlayıp onunla empati yapmaya çalışıyorum ve Ayça’yı evde bırakıp sete çıkıyorum.”

PARALEL EVRENDE AVUKAT AYÇA OLURDUM

Güzel oyuncu “Paralel evrende ne yapıyor olurdunuz?” sorusuna “Paralel evrende hukuk okumuş, davadan davaya koşturan bir Ayça
olabilir. Eğlence ve medya hukukunda uzmanlaşmıştır belki de kim bilir. Bu Ayça’nın seçiminden de çok memnunum” yanıtını verdi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!