Avlu dizisinin yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Son bölümde Alp öldü mü?

Güncelleme Tarihi:

Avlu dizisinin yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı Son bölümde Alp öldü mü
Oluşturulma Tarihi: Eylül 21, 2018 09:41

Avlu dizisi dün akşam 11. bölümüyle yeni sezonun açılışını yaptı. Kadroya yeni isimlerin dahil olduğu Avlu’nun son bölüm finaline Deniz’in intikamı damga vurdu. Alp’in iş yerinin yakıldığı haberi ve içeride bir cesetin olduğu haberi hapishanede bomba etkisi yarattı. Şimdi ise gözler yeni bölümde. Peki, Avlu dizisinin yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Haberin Devamı

Avlu dizisinin yeni bölüm fragmanı için sorgulamalar son gelişmelerin hemen ardından başladı. Yeni sezona hızlı bir giriş yapan Avlu’nun 20 Eylül tarihli 12. bölümünde sürprizlerle dolu gelişmeler yaşandı. Yeni hapishane müdürünün göreve başladığı yeni sezon ilk bölümünde Kudret’in ölmediği ortaya çıktı. Ecem’in ölümünün ardından bambaşka birine dönüşen Deniz’in hali ise hem duygu seli yaşattı hem de şaşırttı. Finale ise televizyonda çıkan haber damga vurdu. İntikam için Hakan ile iletişime geçen Deniz, Alp’in iş yerini yaktırdı. Alp’in ölmüş olabileceği ihtimali ise Kudret’in kendisini kaybetmesine neden oldu. Peki, yeni bölümde neler olacak? Ceset Alp’e mi ait? Tüm bu soru işaretlerine yanıt bekleyen izleyiciler, Avlu dizisinin yeni bölüm fragmanını araştırıyor.

Haberin Devamı

Yeni bölüm fragmanı yayınlanır yayınlanmaz haberimizden ulaşabilirsiniz.

SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Deniz, kızı Ecem’in kaybından sonra sakinleştiricilerle ayakta durabilmektedir. Cezaevi yönetiminin başına getirilen yeni müdür Zerrin, artık Deniz’in hayata dönmesi gerektiğini düşündüğünden ilaçlarını keser. Deniz’in önünde yepyeni bir yol ve öç alması gereken bir kişi daha vardır; Alp Öztürk. Deniz, tüm dengeleri değiştiren yeni müdür Zerrin’e rağmen planlarını işletebilecek midir?

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!