Avatar 2 ne zaman çıkacak? Avatar 2: Suyun Yolu vizyon tarihi ve konusu

Güncelleme Tarihi:

Avatar 2 ne zaman çıkacak Avatar 2: Suyun Yolu vizyon tarihi ve konusu
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 14, 2022 13:07

Avatar 2'nin ne zaman çıkacağı merak ediliyor. Yönetmen koltuğunda James Cameron'un oturduğu film, ilk yayınlandığında büyük ilgi görmüştü. Filmin hayranları devamının ne zaman çıkacağını araştırıyor. Peki Avatar 2 ne zaman çıkacak? İşte Avatar 2: Suyun Yolu vizyon tarihi ve konusu

Haberin Devamı

Avatar filmi yayınlandığı dönemde hem oyuncu kadrosu hem de konusuyla çok konuşuldu ve büyük beğeni topladı. İlk filmi 2009 yılında gösterime giren Avatar'ın devam filmi uzun bir aranın ardından sinema severlerle buluşacak. İşte Avatar 2: Suyun Yolu vizyon tarihi, konusu ve oyuncuları...

AVATAR 2: SUYUN YOLU NE ZAMAN ÇIKACAK?

İlki büyük ilgi gören Avatar'ın devam filminin 2021 yılında vizyona gireceği açıklanmıştı. Daha sonra vizyon tarihi birkaç defa ertelendi. Avatar, 2. filmi Suyun Yolu izleyicisiyle buluşmaya hazırlanıyor.

Avatar 2: Suyun Yolu filminin 16 Aralık 2022'de vizyona girmesi bekleniyor. Ayrıca üç devam filminin de sırasıyla 20 Aralık 2024, 18 Aralık 2026 ve 22 Aralık 2028'de yayınlanması planlanıyor.

AVATAR 2 KONUSU

Jake Sully ve Neytiri bir aile kurarlar ve birlikte kalmak için ellerinden geleni yapmaktadırlar. Ancak, eski bir tehdit başladığı işi bitirmek için geri döndüğünde, evlerini terk etmek ve Pandora'nın farklı bölgelerini keşfetmek zorunda kalırlar.

Haberin Devamı

AVATAR 2 OYUNCULARI

Merakla beklenen filmin kadrosunda Sam Worthington, Zoe Saldana, CCH Pounder, Matt Gerald, Kate Winslet, Edie Falco, Brendan Cowell ve Michelle Yeoh gibi isimler yer alıyor.

BAKMADAN GEÇME!