Stranger Things 5. sezon ne zaman?

Güncelleme Tarihi:

Stranger Things 5. sezon ne zaman
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 01, 2022 11:51

Stranger Things 4. sezon 2. kısım bugün yayınlandı. Merakla takip edilen bilim kurgu dizisinin yeni bölümlerinin ekranlara gelmesinin ardından 5. sezonun ne zaman yayınlanacağı da merak konusu oldu. Peki Stranger Things 5. sezon ne zaman? Stranger Things 5. sezon gelecek mi? İşte konu hakkında merak edilenler...

Haberin Devamı

Netflix'in bilim kurgu dizisi Stranger Things, izleyiciler tarafından ilgiyle takip ediliyor. Stranger Things’in 4. sezonunun 1. kısmı Mayıs ayında yayınlanmıştı. Bugün itibariyle de (1 Temmuz 2022) 4. sezon 2. kısım izleyicinin beğenisine sunuldu.

4. sezonda baş aşağı dünyadan bir yaratık yine Hawkins kasabasında cinayetler işliyor ve Eleven güçlerini geri kazanmak için uğraşıyor. Dizinin hayranları 5. sezonun da gelip gelmeyeceğini merak ediyor. Peki Stranger Things 5. gelecek mi? Stranger Things 5. sezon ne zaman yayınlanacak? İşte konuyla ilgili detaylar...

 

STRANGER THİNGS 5. SEZON NE ZAMAN?

Stanger Things'in yaratıcıları Matt ve Ross Duffer, daha önce dizinin 5. sezonunu doğrulamıştı. Duffer Kardeşler, açıklamalarında dizinin hikayesinin 7 sene önce planlandığını ve o dönemde dizinin 4 veya 5 sezon olacağını tahmin ettiklerini belirtti. Ayrıca 5. sezonla birlikte dizinin ekranlara veda edeceğini de açıkladılar.

Haberin Devamı

Fakat Stranger Things, 5. sezon çekimlerinin ne zaman başlayacağı ve yeni sezonun yayın tarihi hakkında net bir bilgi yok.

BAKMADAN GEÇME!