Ateşböceği son bölümü ardından yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Güncelleme Tarihi:

Ateşböceği son bölümü ardından yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 18, 2017 09:36

Ateşböceği yeni bölüm fragmanı için araştırmalar başladı. Perşembe akşamları izleyicileriyle buluşan Ateşböceği’nin dün akşam yayınlanan son bölümünde gerçekleri saklamak zorunda kalan Barış, Aslı’yı işten çıkardı. Finale ikilinin duygusal anları damga vurdu. Şimdi ise gözler yeni bölümde! Peki Ateşböceği yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Haberin Devamı

Ateşböceği dizisi bu hafta ekranlara gelen son bölümüyle izleyicilerine yine nefes kesen dakikalar yaşandı. Ekranlarda yayınlanmaya başladığı günden itibaren gerek konusu gerekse oyuncu kadrosuyla dikkat çeken dizi Ateşböceği'nde heyecan doruktaydı. Dizinin bu hafta yayınlanan son bölümünde oldukça ilginç anlar yaşandı. İzleyiciler son bölümde yaşananlar yeni başlangıçlara mı açılacak yoksa geri dönülmez pişmanlıklara mı neden olacak bunu merak ediyorlardı. Son bölümün bitmesinin ardından yeni bölüm fragmanı merak edildi. Peki, Ateşböceği dizisinin yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Ateşböceği dizisinin yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Yayınlanır yayınlanmaz haberimizden izleyebilirsiniz.

YENİ BÖLÜMDE NELER YAŞANACAK

Gerçeklerle yüzleşmek Barış'ın arafta kalmasına neden olur Aslı her şeyden habersiz Barış'ı sıkıştığı araftan kurtarmaya çalışırken kendi korkularıyla da yüzleşmeye karar verir. Yaşananlar yeni başlangıçlara mı açılacak yoksa geri dönülmez pişmanlıklara mı neden olacaktır ?

Haberin Devamı

SON BÖLÜMDE YAŞANANLAR

Barış Aslı’nın hayatına sızdıkça, Aslı’nın geçmişten gelen korkuları birer birer su yüzüne çıkmaya başlar. Teo’nun izini takip ederek çıktıkları yolculuk ise, hem kendilerini, hem de ilişkilerini sorgulamalarına neden olur. Bu yolculuğun sonu ise Barış için karanlık bir dönemin başlangıcı olacaktır.

BAKMADAN GEÇME!