Aşk ve Mavi yeni bölümü ne zaman? İşte, Aşk ve Mavi 10. bölüm fragmanı

Güncelleme Tarihi:

Aşk ve Mavi yeni bölümü ne zaman İşte, Aşk ve Mavi 10. bölüm fragmanı
Oluşturulma Tarihi: Ocak 07, 2017 17:26

Aşk ve Mavi macerası için geri sayım sürüyor. İntikam ve aşk sahnelerinin iç içe geçtiği dizinin dün yayınlanması beklenen 10. bölümünün ekranlarda olmaması merak uyandırdı. Peki, son finaliyle şaşırtan Aşk ve Mavi yeni bölümü ne zaman izleyici karşısına çıkacak? Ali ve Mavi aşkını bekleyen yeni sınav ne? İşte, Aşk ve Mavi 10. bölüm fragmanı!

Haberin Devamı

Aşk ve Mavi dizisinin yeni bölümü için izleyicilerde heyecan doruktaydı. Başrollerini Emrah ve Burcu Kıratlı'nın paylaştığı Cuma akşamlarının sevilen dizisi Aşk ve Mavi'nin bu akşam yeni bölümünün yayınlanmaması izleyiciler tarafından merak konusu oldu. Herkes tarafından vazgeçilmez haline gelen dizinin 10. bölüm fragmanı geçtiğimiz günlerde ekranlara yansımıştı. Aşk ve Mavi dizisinin kanal tarafından yayın akışından çıkartıldığını gören izleyiciler oldukça merak için araştırmaya başladılar. Aşk ve Mavi 10. bölümü bu hafta yayınlanacak mı? Aşk ve Mavi yeni bölümü bu akşam neden yok? gibi aramalar diziseverler tarafından oldukça rağbet gördü. Peki, yeni bölüm ne zaman yayınlanacak?

Yeni yıl haftası sebebiyle pek çok dizi bu haftaki yayın akışlarında yer almadı, bu dizilerden biri de Aşk ve Mavi oldu. Dizinin bu hafta ekranlarda olması beklenen 10. bölümü bir hafta gecikmeli olarak yayımlanacak. 

Haberin Devamı

Gençliği hapishanede geçen Ali ve abisinin intikamını almak için yanıp tutuşan Mavi’nin aşkını anlatan dizinin 10. bölümü bir hafta gecikmeli olarak 13 Ocak Cuma günü izleyicilerle buluşacak.

SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Ali ile her geçen gün daha da yakınlaşan Mavi,  pişmanlık duymaya başladı ve kendisini sorguladı. Abisinin katiline karşı hissettiklerinden dolayı kendini suçlu hissetti. Ali ise  her şeye rağmen bu yakınlaşmanın ileride bir aşka dönüşeceği umudunu taşıyordu. Öte yandan Gülizar'ın suçlamasıyla İsmet'in başı dertteydi. Onu bu dertten kurtaracak bilgi ise Pembe’nin elindeydi. Pembe'nin isteği İsmet'i zor durumda bıraktı. Metin'in kendi torunu olduğunu öğrenen Refika, Fatma'yı bir an önce evlendirip konaktan göndermek istedi.

 

BAKMADAN GEÇME!