Arka Sokaklar'ın 531. bölümü sona erdi! Yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Güncelleme Tarihi:

Arka Sokakların 531. bölümü sona erdi Yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı
Oluşturulma Tarihi: Kasım 14, 2019 20:23

Kanal D ekranlarında cuma akşamları yayınlanan Arka Sokaklar, bu hafta 531. bölümüyle ekranlara geldi. Arka Sokaklar'ın yeni bölümünün ardından, gelecek haftaki bölüm fragmanı merak konusu oldu. Peki, Arka Sokaklar'ın yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Haberin Devamı

Yayınlandığı günden beri ekranlarda fırtınalar estiren Arka Sokaklar, 15 Kasım Cuma akşamı, yeni bölümüyle ekranlara geldi. Arka Sokaklar'ın bu haftaki bölümünde, Nadir'in sorguda sessiz kalması nedeniyle Engin Müdür haddini aştı. Bu nedenden dolayı da Rıza Baba Engin Müdür'le ilgili önemli bir karar verdi. Gözler şimdi yeni bölüm fragmanında...

Arka Sokaklar'ın gelecek haftaki yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Yeni fragman yayınlanır yayınlanmaz haberimizde yer vereceğiz.

SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Kurye, eylemlerine devam ediyor. Son olayda kendisini ortaya çıkaracak kişi ile ilgili bir eyleme girişiyor. Tanık kadın, öldürülen önemli kişinin katili olarak Kurye'yi söylüyor. Kurye'nin, Zeliş ile ilgili yakın alakası ekibimizi ve özellikle de Hüsnü'yü nasıl etkileyecek? Kurye'nin kim olduğu ortaya çıkacak mı?

Haberin Devamı

Ekibimiz, teşkilattan gizli olarak kaçırdıkları Nadir'in sorgusuna devam etmektedirler. Nadir'in konuşmaya niyeti yoktur. Bu yüzden Engin Müdür biraz haddini aşar. Bu durumu gören Rıza Baba, onu uyarır; fakat, Engin Müdür bu uyarıyı dikkate almayınca Rıza Baba ona karşı sert bir önlem alır. Engin Müdür için bu önlem hiç beklenmedik bir şeydir. Ekip, Nadir'in sorgusunda sonuca ulaşabilecek mi? Rıza Babanın, Engin Müdür için verdiği sert karar ne?

Ekibimiz İstanbul sokakalarında devriye gezmektedir. Bu sırada telsizden eşgali verilen bir gencin bombalı eylem yapmak için insanların arasında karıştığı anonsu geçer. Olay yerine Mesut ve Hakan yakındır. Hemen eşgale uygun kişiyi takibe başlarlar. Genç polisleri hedef almıştır. Mesut ve Hakan, bombayı patlatmadan genci yakalayabilecek mi? Ekibimiz eylem emri veren kişiye ulaşabilecek mi?

BAKMADAN GEÇME!