Arka Sokaklar dizisi bu akşam neden yok? Yeni bölüm ne zaman yayınlanacak?

Güncelleme Tarihi:

Arka Sokaklar dizisi bu akşam neden yok Yeni bölüm ne zaman yayınlanacak
Oluşturulma Tarihi: Nisan 13, 2018 11:29

Arka Sokaklar dizisi bu akşam neden yok sorusu sevilen dizinin takipçileri tarafından oldukça merak edilen konular arasında yer almaya başladı. Kanal D ekranlarının efsanevi dizisi Arka Sokaklar bu akşam yeni bölümüyle ekranlarda yer almayacak. Dizinin yeni bölümü kanal tarafından yayın akışından çıkartıldı. Peki, Arka Sokaklar dizisi bu akşam neden yok? Yeni bölüm ne zaman yayınlanacak?

Haberin Devamı

13 Nisan tarihli Kanal D yayın akışı kafalarda soru işareti bıraktı, cuma dizisi Arka Sokaklar’ın yayın akışından çıkartılması ‘neden yok, yeni bölüm ne zaman?’ gibi soruları da gündeme getirdi. Kanal D’nin 13 Nisan 2018 Cuma günü yayın akışı bilgilerinde projenin kolaj bölümüyle ekrana geleceği duyuruldu.

Arka Sokaklar’ın 477. bölümü Miraç Kandili özel programı sebebiyle 20 Nisan Cuma günü kaldığı yerden devam edecek.

SON BÖLÜMDE NELER OLMUŞTU?

Teröristleri bulmak için eskiden örgüt liderliği yapmış Ferman’ın ifadesi alınacaktır. Ferman, Edirne’ye tayin edilme talebinde bulunur. Eğer kabul edilirse konuşacağını söyler. Nalbur Osman, Ferman’ın yerine liderlik yapmaktadır. Ferman, Edirne’ye tayin edilirken yolda Osmanlar tarafından kaçırıp kurtarılır.

Haberin Devamı

Tekin, Şenay’ın evinde kalmaya başlar. Şenay evde parti verir. Evde 18 yaşlarında bir kız vardır, Meltem. Partiden sonra Tekin kızı evine bırakır. Fakat, Meltem’in başına gelen olay sonrasında Tekin’in başı belaya girer. Savcı Arzu, uyuşturucu kartelini yakalamak için operasyon hazırlığı yapmaktadır. İçlerine narkotik polislerinden, Erkan Komiser yerleştirilmiştir. Savcı Arzu, Rıza baba ve ekibimizi de dahil eder.

BAKMADAN GEÇME!